Muha- pa za 560 se svi imt-ovci slazu da je jedan od najgorih srbina. Pretežak,neokretan,pijanac,lose kocnice,bučan... 5211 sa češkom kabinom,udoban,manje troši,okretniji,dobre kočnice,traktor za sve poslove. Moj 5011 je pretrpel sve i svasta,delal ko crnac,strahovito zahvalan traktor je bil. A 52 je još zericu jači,življi na gasu... Za manjeg poljoprivrednika tu nema neke dileme,bez obzira na znacku na haubi. Imt ima jedan cilindar više,i par konja,al kad se sve zbroji i oduzme...
Samo su dosta spori na cesti.
Bojim se da tema ne krene u krivom pravcu, rasprava koji je bolji ali rekel bum još samo ovo svoje razmišljanje.
Najvjerojatnije nisam u pravu ali tak mislim.
Znaš da nemam pojma o tome kakav je koji od njih u radu, ali po ravnom asfaltu sam probal tiskati oba.
Ipak je tu IMT u predosti, pa samo i zvuk da poslušaš.
U Zeksu u onoj velikoj kabini u kojoj je stolac na visoko nasađen, a traktor mali kad se negde malo nagneš imaš osječaj da buš opal van iz njega, barem je meni tak.IMT ima jedino problem s kočnicama, mada i to se da posložiti da jedan čas koči
E da si se sjetil spustit sic za dva zuba,odma je drugi osjećaj.
5011 je u većini slučajeva dolazil sa 12.4gumama dok je 5211 sa 14.9,pa je tu razlika u susu.
Svatko valjda drukčije dozivi isti traktor i to valjda mora tak biti.
Kristal 120 ima 4 brzine a 160 3...