MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,311
Nije tako puno kolega . Kolega ZJ je bio pisao o Walterschield brzim kopčama, 1500kn dvije. A ove obične su valjda 700-800kn dvije brze kopče.
To je Zetor, u takvu makinu se isplati ulagati.Marko nije pumpa baš ni jeftina za 7341 a to bi trebala biti ista bila je oko 3 000 kn.
a gde se nalazi taj iberdruk ventil..prvo če novo ulje i filter a ako to ne pomogne onda cu pričekaj 15.8. dolaze mi dečki iz kiršproma napravit prvi servis na novoj proksimi 100 pa ću onda malo njih upitati...vjerujem da oni znaju kaj bi moglo najvjerovatnije bit..al hvala vam na pomoči...probat ču u međuvremenu ovo sito i magnet izvadit..to je najmanje što mogu učinit
Meni je tako bilo na 6718 Zetoru,promijenio pumpu,malo bolje,promijenio sigurnjake,opet malo bolje,na kraju promijenio kocku ili razvodnik,kako tko to zove,i sada hidraulik radi odlično.U među vremenu sam i novi klip i celinder stavio i sada je to sve kao prije 30 godina kad je bio mlađi.Ista stvar kao kod mene na zetoru samo na 6945 dok je ulje hladno ima pritisak na 170-200 bara diže rotodrljaču od 600 kg bez problema a kad se stopi nema pritisak ni 100 bari nemrem komoru na balirci otvorit ni plugove okrenut a kamoli rd dignut promjenio sam 2013 pumpu 760 kn zamjenska od ursusa protok 23,5 litara bilo je dobro nekih tjedan dana onda opet ista stvar kupili mi na proljeće 2014 novu original zetorova slabija oko 24,5 litara protok opet ista stvar i sad samo opet na proljeće kupil novu originala zetorova mislim 32 litara protok sad je to malo bolje ali opet kad se ulje stopi nemre digar bolje je malo ali nije to to kak bi moralo bit mislim da je kriva ona cijev kaj ide uz kušište od pumpe pa do gornjeg poklopca hidraulike da ona negdje propušta kad je ulje hladno onda je gusto i ide dobro a čim se stopi rjeđe je i propušta ili je nešto drugo a trebalo bi još probat stavit od 72 ili 7745 pumpu jaču koja ima 37 litara protok dojde 1400 kn mislim. ak ne to dobro zovem original servis i nek slažu..
Momci jedno pitanjce..Zetor 7340 2004g. 2000 radnih sati, prednji utovarivač strojometal..ovak..dok je zeko hladan.. hidraulik i utovarivač rade normalno..dok se zgrije na radnu temp. bez gasa ja nemrem dić plugove okretače nit ih rotirat, ni utovarivač nema snage za dizat bale a ne stajnjak...bez 2/3 gasa ništa..jel ko imo takve simptome?