Ma vitlo sam čistio, bilo puno zemlje oko doboša i onda se odlučio da ga ofarbamo.Čestitke na kupovini da te dobro služi.
Jel to bio pripremljen doček morao si vitlo pofarbati da dočeka traktor. Da se traktor ne predomisli.
Prijatelj ima odavno 7245 i jači je od Ursusa osjetno, a ovaj pali dosta dobro.Kako ti se cini snaga prema ursusu i kako pali hladan.
Za 6800e.Za kolko si ursusa prodao?
Otišao još sa prednjim utovarivačem i kašikama za stajnjak i pijesak.Bome si dobro dobio za njega
Kupio sam traktor sa nosačima prednjeg utovarivaća. Tražio sam utovarivač. Sve što sam vidio bilo je za Q (motano, zavarivano...) a cijena oko 1000€. Na koncu kupio neupotrebljavan FLIEGLov, zadnji - znači univerzalni može na bilo koji traktor sa 4 izvoda hidraulike za 1500€.U pm da sam znao... Ja stalno nešto kemijam da bi prednji utovarivač 🙃
Na kojim šarafima, onima na koje dolaze lajtunzi?Pozdrav, imam pitanje. Na zetor 5211 počelo mi je gorivo puštati na bosch pumpi. Dakle lagano pušta gorivo gore na onim šrafovima. Zanima me da li tu ima kakve pomoći ili potrebno odnijeti bosch pumpu na servis kako neki vele? Hvala