Dali si probao kretanje unazad prazan da ti veliki točkovi prokližu dali će tad uključiti prednju vuču. A onda i napred da prokližu dali ponovo hvata, bez uključivanja ručno.Nisam bas najbolje razmuio pitanja,
Ali uglavnom nikakvih cudni zvukova nema,nista ne lupa skripi krci niti bilo sta slicno tome,jedno kada se koci sa punom prikolicom od 10t tada se osjeti zujanje mjenjaca ali to je ja mislim i normalno.
Kad se vozi i ne zaustavlja skroz nisam primjetio nikakav problem,problem se samo javlja kada se traktor potpuno zaustavlja ili se kocnica pusti na vrlo maloj brzini pa se traktor u pola metra sam zaustavi i tada se osjeti taj trzaj/klik.
Dimenzija guma nebi smjela biti problem,ipak je traktor nov i gume bukvalno nisu nista potrosene a i dimenzija je fabricki propisana.
Probavao sam razdvajati kocnice
Samo kada se koci sa kocnicom koja pali stop stvjetla problem se javlja cini mi se da je desna
Takodje rucnom kocniom kad se koci nema nikakvih problema
Ova lijevo je za polugu kardana i radi.Stvarno nemam pojma za kaj točno je ta lampica ali pretpostavljam ništ pametno.
Ili je oznaka za povučenu ručnu ili za povučenu polugu drugog stepena.
Jel ti inače te obje koje sam spomenul rade?
Od zraka, pali se kad je tlak manji od 60%, zice su ispod kabine na boci..tamo ima ko neki indikator okrugli.6245.
Nema onog crvenog ispod jer dok sam probao obrisati prašinu samo se je raspao.