Ja sam vario sa EZ NIKALJ 10
Evo tu par slika sličnih stvari
Niakd prije nisam gus vario,isam sam se iznenadio kako je lijepo ispalo
Sa ovim elektrodama predgrijavanje ne treba,jedino moraš paziti da ne pregriješ materijal,potegneš mali var i pričekaš da se ohladi i tako ponavljaš
Jedino bi trebao naći komadić koji ti je otpao ili sve navariti,ali to će ti uzeti dosta vremena i morat ćeš ga iznutra ponovno variti
Inače se te elektrode jako lijepo tope i nastaje kvalitetan zavar
Ali su dosta skupe mislim da je bilo oko 110 eur kila,ali tebi ako imaš komad je desetak elektroda dovoljno
Prijenos, mjenjač, hidraulika, upravljanje, kočnice.....
Ma ja sam mislio možda tekući metal i onda jedna zakrpa metalom + guma ili silikon Nemam sa čime zagrijati prije gus,a imam inverter aparat,samo me strah da ne puca kraj vara Jel bolje sa elektrodama za gus ili neke druge? ili da otfuram susjedu na co2? Varil sam i sa co2, to sam zaboravil...
poljoprivredni-forum.com
Prijenos, mjenjač, hidraulika, upravljanje, kočnice.....
Ja tek sada vidio ovo. Drug prvo ide lezaj u kuciste pa na osovinu. Ta elektroda jeste dobra ali drugačije se koristi. Rado bi da sam prije vidio pa da ti kazem tacno kako ide. Ovo sto je puklo kod rukavca, složio se tko sa mnom ili ne, na krajevima trebas probusiti puknuce. Nakon toga obrusi...
poljoprivredni-forum.com
Niakd prije nisam gus vario,isam sam se iznenadio kako je lijepo ispalo
Sa ovim elektrodama predgrijavanje ne treba,jedino moraš paziti da ne pregriješ materijal,potegneš mali var i pričekaš da se ohladi i tako ponavljaš
Jedino bi trebao naći komadić koji ti je otpao ili sve navariti,ali to će ti uzeti dosta vremena i morat ćeš ga iznutra ponovno variti
Inače se te elektrode jako lijepo tope i nastaje kvalitetan zavar
Ali su dosta skupe mislim da je bilo oko 110 eur kila,ali tebi ako imaš komad je desetak elektroda dovoljno