Zetorboy
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Velj 2010
- Poruka
- 2,761
Ja koji je vrag )
I kod mene komsija ima 7745 sa klimom na ovakav sistem
pa kak je to spojio, od čeg ima kompresor? prvi puta ovo vidim
Ja koji je vrag )
I kod mene komsija ima 7745 sa klimom na ovakav sistem
pa kak je to spojio, od čeg ima kompresor? prvi puta ovo vidim
A kaj od čega,od klime je kompresor,nije to ništa nemoguče za izvest...
imam jedno pitanje,u vezi zetor 7711,kak da se složi da hidraulik bolje diže,višlje,jer malo prenisko digne,ima kakav regulator ili tak nekaj?
tak sam si i mislil,da ak nisu zapekle,na 4911 je leva zapečena koja ima ovak navoj,a desna ima ono pomeranje prek ručice a nju morem a ovak nemrem levu,dobro fala sam mislil da se more prek kakvoga regulatora ili tak nekak da bolje digne
hehe,ma znam o čem pričaš,ja sam na svoje stavim mazalice,i stisnem par put na godinu,i znam ih par put na godinu rastaviti kaj ih namažem
hahah čušpajz pravi
ma ne,mazalice su na sredini,onda se podmaže navoj samo iznutra,a izvana s wd-om našpricam,al s zetorom ne tanjuram,jedino mu je prašnjavi posel zgrtanje sijena i takve stvari,a na sameja sam del manđete od letve volana,bum poslikal ak očeš,al to nije tema same nek zetor pa da nejdemo u off
znam,na sameju sem njih tak složil kaj bolje diže,je neje to moj zekan to je zekan od forumaša RATAR5 al ga nema na fejsu,moram ga pitati ak ima praznog hoda,o tome sam si mislil ak ima prazni hod onda da ima nekakva caka još kaj bu bolje digelČofi.
Kad povučeš ručicu hidraulika do kraja, dali poluge još imaju mrtvog hoda (dali ih možeš podiči rukom i koliko)
Na ovaj vaš sistem štelanja nebu spuštal dost
Čofi.
Kad povučeš ručicu hidraulika do kraja, dali poluge još imaju mrtvog hoda (dali ih možeš podiči rukom i koliko)
Na ovaj vaš sistem štelanja nebu spuštal dost
pa super je,jedino je malo problem maticu šarafiti,al s vremenom sam se nafčil tak da to ide lepo sad,nisu španeri kak na zetoru,nego ima s jedne strane maticu i tak štelam,kak naprimer ide cijev u cijev i tak štelam kak bude izdužena i skupljenavidiš, vidiš.. dobra ideja.. svaka čast! dobro namažeš i nikad problema više...
Onda kad se skupite na fejsu provjerite hod pa trkom nazad po odgovoreznam,na sameju sem njih tak složil kaj bolje diže,je neje to moj zekan to je zekan od forumaša RATAR5 al ga nema na fejsu,moram ga pitati ak ima praznog hoda,o tome sam si mislil ak ima prazni hod onda da ima nekakva caka još kaj bu bolje digel
snaga
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=stfMy90HGgs&feature=channel_video_title[/YT]