Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Dakle imaš na ovoj slici taj cilindar i samo trebaš odvrnuti ili zavrnuti par krugova tako da ti bude jednako motati i u jednu i u drugu stranu. Meni je u oranju stalno motao desno kad pustim volan. I ja zavrnem na tom cilindru ovu sivu spojnicu, ne znam kako se to točno zove i nije više bilo problema.
Skonto sam u medjuvremenu,
Cilj je skupit ili razvuc cilindar,ti si zavrno maticu,i produzio cilindar ako se ne varam,a ja bih trebao odvrnut maticu i skratit cilindar
Al cekat cemo nekog strucnijeg
Nisam baš nešto označio ali valjda se vidi. Digni prvi kraj u zrak i okreči tu šelnu pa češ vidjeti da idu lijevo ili desno zavisi kuda okrečeš. photo hosting
Čemu isprika? Niti je bilo štete niti je moglo biti.
Mogel je kolega možda i na taj način poštelati ako bi se sa šelnom klipnjača okrenula :icon_thumright:
Nema potrebe dizati prednji kraj, ali ako je u zraku štelanje je preciznije jer nema opterečenja podloge.
Ako nebudeš dizal kad poštelaš nabij mu gas do kraja da vidiš dali pod gasom mota sam.