Naj se šaliti. 533 je prekvalitetni traktor za takve gluposti. To je zver za ozbiljne posleDobro kazes.
Ja bi takvima oduzel te traktore, dal im Imt 533 pa nek se s njim zaletavaju u aute.
Mogel si koju slikicu sa nama podjeliti da nekom drugom bude nekad lakše.Ja sam svoje amortizere uspio otkljucati, dosta se napatio da povadim te bolcnove, ali trud se isplatio!
Bitno da si ga zvadil.
Jel sad bolje kad su amortizeri aktivni?
Znam, ali me zanima jel ispravno kod Markeca ili je neko blokiral iz nekih drugih razloga.
Jedan moj kolega je imao sličan problem na 5011, kad ga opteretiti i naprži gas nakon desetak srkundi je gubio vuču i imao takav nemiran rad. Takođe je nosio bosisti dizne I pumpu, čovjek rekao da je to uredno I da je nešto drugo problem. Ja posumnjao u AC pumpu i utvrdimo da nije mogla isporučiti dovoljno goriva u punom gasu. Spojili traktor na flašu i čim je bilo preko 1500 obr gubio se preljev.Dali je ista boš pumpa kod 7245 i 6340, kada bi se stavila boš pumpa sa 63 na 72 jel potrebno onda dizne preštelavati? Pita jedan prijatelj jer kod njega na 7245 na odredjenom gasu nemirno radi i nosio je bošisti ali nije napravio, evo ovdje se može čuti taj nemiran rad motora....