• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,712
Da ulje ispuštaš. Ak je na sredini s lijeve strane skineš onaj odliveni poklopac iza njega imaš dvije čahure pa tek gumicu ak te čahure i gumicu uspiješ iskopa van onda ih je lako vratit. Sve ti se vidi na sliki koju si postavili.
 

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Evo danas u prolazu prvi put sam vidio Zetor 6945 i još piše SGORBATI ,sad nadjo jos jednog 7245 Sgorbati. Sta mu je to sad koji djavo :D izgleda normalno kao i ostali zetori.
 

Nik89

Aktivni član
Tu od
22 Velj 2022
Poruka
125
Zna li neko kako naštelati ručni kardan.
Traktor je bio kod mehanicara i on je to dobro složio ali je nakon nekog vremena ko da se sajla rastegnula.
Dole kod spajanja sajle s kočnicom getribe probao sam tu malo pritegntu ali nisam mogao rukom onu polugu dosta rastegnuti da stavim sajlu(malo se i bojao).
Zna li neko kako naštelati da ne hrza?...
Da li tu dole kod kočnice getribe i da li imate neke savjete kako?
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,018
Onda treba i gornji nosač preraditi ili dole napraviti tak da se daju skinuti po potrebi.
 

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,561
Nema skidanja jer su potrebni stalno tegovi jer kod nas su sve brda a i traktor je često u šumi. 300kg mislim da mu nije neki problem nositi.
 

Najnoviji postovi

Na vrh