Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,928
Kad ovo čitam onda mislim da je najbolje ugraditi neki nožni šalter, ono stisni-pusti, jedan za lijevu nogu, a drugi desnu!
Diode nisu pošeljne, bolje su varistor. Radi dioda sporo otpušta, pa gore kontakti n relejuI diode da pokupi samoinduciju s releja..budimo prefekcionisti do kraja.
Labav spoj na stopici, pa se radi toga grijalo. Da je spoj bil dobar, tih 10-tak A ide bez brige.... mene zanima zašto je izgorilo tu na jednom od konektora i kako to u buduće spriječiti i dali ima uopće za kupiti takav konektor ili staviti neke univerzalni
Loš kontakt...kvaliteta ugrađenog dijela.Tebi tu..meni pak ovdje
To ti je plus koji napaja kontakt bravu uglavnom ako imas negdje dodana radna svjetla dojde do preopterećenja tog spoja i nakon nekog vremena izgori. Imao slučaju na rođakovom 5320.Kod mene je nešto puklo u ručici i čuje se da zvecka i sigurno je tu došlo do kratkog spoja i osigurač je izgorio ali mene zanima zašto je izgorilo tu na jednom od konektora i kako to u buduće spriječiti i dali ima uopće za kupiti takav konektor ili staviti neke univerzalni na instalaciju i ručicu. Samo znam da sutra kupujem protupožarni aparat.
Jest previše, mene je ova originalna izašla oko 100-150e tako neštoJesu li ovi normalni na olx-u s kukama, za neku homemade traže 600 do 700 KM 🙄
Jal obična ili automatska.Jesu li ovi normalni na olx-u s kukama, za neku homemade traže 600 do 700 KM 🙄