Snimi video da se vidi auspuh?
Riječ je o zetoru 4911, zeza ga prvo paljenje. Znači samo prvo na hladno poslje pali na zub u čemu je kvaka ako tko zna ?
Snimi video da se vidi auspuh?
Riječ je o zetoru 4911, zeza ga prvo paljenje. Znači samo prvo na hladno poslje pali na zub u čemu je kvaka ako tko zna ?
Koja je dijagnoza otisle karike ili?Gorivo baca ,nemakopresije
Ne,nego sam se samo htio nadovezati,da nije dovoljno samo ono što si naveo za kočnice na priključnom vozilu,a na cestama di ja vozim teret od 8-10 t ne može zadržati ni traktor od 150 ks,bez kočenja prikoliceUsporedjujes vuceni stroj od tonu ipo sa onim od 8-10 tona.
Traktor je kupljen prije par mjeseci i od početka nije bas najbolje palio ali smo pretpostavili da je problem u pumpi koja je stvarno bila u lošem stanju. Ali nakon reparacije pumpe i dizni bilo je još gore.Daj malo ispričaj o tom traktoru..koliko je kod tebe,koliko sati,kak se ponašao prošle godine ili godinu prije?
Možeš mi poslikati feder ispod sjedala i sjedalo?Traktor je kupljen prije par mjeseci i od početka nije bas najbolje palio ali smo pretpostavili da je problem u pumpi koja je stvarno bila u lošem stanju. Ali nakon reparacije pumpe i dizni bilo je još gore.
Ima i radiDugme na boš pumpi za paljenje po hladnom vremenu?