• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,665
Ne. Prodaju Lukove lamele. I korpe i sve. Nz i meni je to prvi glas majstor me uputio da uzmem to kod njih i da ću zaboraviti kad sam mjenjao lamelu.

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
795
A koliko originalna lamela traje sati u slučaju prednjeg utovarivača? I koja je razlika u cijeni? Ja sam na svom imao utovarivača ali pre kratko da podere lamelu 🤣

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,665
Za kojeg ti je to Zetora i koji je fi lamele?

Za proximu. Pa ne znam koji je fi..

Ja sam to već pisao nekoliko puta mi nikad lamelu nismo poderali već se mjenjač počne teže šaltati i neće u brzinu. Stari Zetori krče, a novi cuka prema napred.

Pa traje dok se ne preoptereti onda iza tog se počne teško šaltati. Recimo nekih 3000rs.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,310
310 je, veče kolko ja znam nema.
Na koji način je ta pojacana ja neznam, znam da je Lukova lamela tanja i da se drugačije kuplung štela i dostupna je u svim dučanima, jedino ju valjda Masiva ne drži.
Ali možda taj u Čakovcu ima nekaj drugo za kaj ja neznam. A ako ti majstor nekaj preporuča znači da ima iskustva s tim, a ti valjda povjerenje u njega kad si mu dal traktor popravljati.

Najnoviji postovi

Na vrh