Natočiti antifriz, i motor zavrtit puni gas neko vrijeme i ako je gore sve prohodno mora dignut antifriz gore.Pozdrav, imam pitanje kako odzračiti sistem rashladne tekućine na zetoru 6211 neide mi uopce antifriz gore do kabine
Natočiti antifriz, i motor zavrtit puni gas neko vrijeme i ako je gore sve prohodno mora dignut antifriz gore.Pozdrav, imam pitanje kako odzračiti sistem rashladne tekućine na zetoru 6211 neide mi uopce antifriz gore do kabine
Pa bojim se da je tako, ali pošto ovaj zadovoljava sve moje potrebe i baš je dosta jači (stim da ću ga dat još pojačat) i brži po cesti od 4340 mislim da se nešto ozbiljno mora dogoditi u poljoprivredi da bi ga mijenjal.Jeftinije ti je promijeniti traktor![]()
To mi je jedino ostalo za probati probat cu sutra pa vidit jel ce tjetA da pokušate natočiti antifriz odozgora na crijevo? Ako je sve dobro spojeno dolje i kod pumpe u tih 20min vožnje mora proraditi
Probat cu i to ali kad su hladnjaci gore prazni svejedno ce biti zraka u sistemuOdspojite dolje obadva crijeva kod otoka i odozgora točite a dolje neka netko odzračuje prstima i da zadrži antifriz da ne iscuri.