Sve zavisi do tebe.
Npr. na tržnicu dolazi nekolicina koja se bavi mljekarstvom i sirevima jel, na amaterskoj razini naravno, e sad par njih uopće ali uopće ne cijeni higijenu ni sebe, ni odjeće, ni posuda, a estetika im je u banani- tko od takvih kupuje ja ne znam
onda ima tu i par povrtlara- razmišljaju da uzgajaju hektare tisuće tone i slično, zaraste im sve u korov ne ispoštuju nikakve rokove i bilo što, donesu šmrljavu robu, bace na pod ili slično, u gajbama koje su bile vani na kiši 3 godine, acijenu drže čvrstu kao stijenu, motika u ruci nikad ni za živu glavu
piliće sam davno imao i to je išlo puno bolje prije, danas kada bih zbrojio ulazne troškove ništa od toga mada imam tržište za određenu količinu ali opet i tamo se zahtjeva da pile bude oćišćeno vrhunski kao i sebi što nije problem, ali prodaju se po 20kn/kg ako staviš po 25 vjerovatno nećeš prodat osim određenoj klijenteli
voćarstvo-breskve sam imao jedno jutro kao podrška uz drugo voće i povrće, ja i još jedan odustali
Iskreno nema dosta povrća ni ostalih proizvoda za svoj okrug ali nemam više ni ruku. Cijena ne smije skakat ni malo, kvalitet postojan, manje površine ali bolje i kvalitetnije i tjt, ako imaš kuću i mehanizaciju preživjet ćeš i moći ćeš si priuštit godišnji od par dana na jadranu. Ako nemaš o moraš dizat kredit za pravljenje kućice, za auto, za zemlju, za plastenike, e onda si u banani, mirovinu naravno ne uplaćuješ.