Ako na netu nema nista kaj dobro prikazuje..kak znaš da dobro ne prkkazuje..?Pozz svima! Ima netko shemu kako koja žica ide na onu utičnicu za prikolicu na 539? Ne mogu naći ništa na netu što dobro prikazuje. Hvala!
Hvala kolege! Pomogli ste mi! Ma slabo se snalazim sa forumom, a bitno mi je da mi pomognete. Već mi je pritisak u glavi na crvenom. Netko je prije mene loše spojio sve. Kao špageti su instalacije. Jeb .em mu više i stare instalacije i stare prikolice. Sve mi je radilo, a sada me je..e utičnica. A ni instalacija na prikolici mi nije ispravna. Živjeli!
ja imam isti problem na imt 533. meni kada upalim treba cca preko 800 obrtaja i onda se ugasi lampica. lampica se upali ako sam ispod 600 obrtaja. ali to je tako godinama i nema problema.Pozdrav svima
Imam jedan problem na traktoru, naime, kada upalim traktor i kada radi u leru (800 obrtaja) svijetli crvena lampica od akumulatora i kada dam malo gasa na otprilike 1500 obrtaja tada upali punjenje i nemam kasnije nikakvih problema do sledećeg paljenja. Skidao sam regler i malo ga prečistio i vidio sam da su četkice loše, pa me zanima da li bi zamjena četkica pomogla ?
Ne, iste su dužine kad je sve ispravnoLjudi, pozdrav! Je li na regleru jedna četkica kraća od druge, 539?
To se događa i ne treba se s tim zamarati. Alternator se ne zavrti dovoljno, ali kad jednom dobije pobudu dalje radi normalno.ja imam isti problem na imt 533. meni kada upalim treba cca preko 800 obrtaja i onda se ugasi lampica. lampica se upali ako sam ispod 600 obrtaja. ali to je tako godinama i nema problema.
jedna sve više troši , to je tako ..kriva je fizika .Ljudi, pozdrav! Je li na regleru jedna četkica kraća od druge, 539?
U jeb... Kupio u Bosni novo na pijaci i prešao granicu i otvorio kutiju i vidio da je sve novo, ali jedna četkica kraća. Kupit ću kod nas da se ne vraćam. Hvala!Ne, iste su dužine kad je sve ispravno