Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,928
Je! Jednostavan odgovor a uvjeti, a znanje?
I opet nema konkretnog odgovoranapravi kak se dela ili nemoj delat
Pa i mislio sam nešto frknuti ispred jer imam slobodnu remenicu,ali neznam točno štaS obzirom da nemate moju pamet ali zato znate tocno kaj ja mislim.Htio sam mu predloziti da u slučaju ako ima pumpu hid.kao 418 i društvo da pokuša inegrirati neki alt. od skutera i sl..u remenicu od hid. pumpe.
Ofkors vi sad trazite 100 razliga zašto to ne valja a za slučaj ako tak pomislite pogledajte svioje savjete.
Trebalo bi bit,i DMB je švrljao .odljevak je bio..ali nisu bule probušene rupe i urezan navoj.I opet nema konkretnog odgovora
Pitao sam kamo ide taj alternator,tj,da li ima mjesto za njega tvornički predviđeno?
Na lda 100 imam sve riješeno,ali on ma magnet na zamajcu i iznad njega zavojnicu,ali sa takvim alternatorom se još nisam susreo
Nisam skidao,ni gledao,ali strujne instalacije nema nikakve,ima susjed koji ima sve,ali moj nema,znam gdje se inače nalazi,jer imam na drugoj frezi na lda 100,ali mislim da je zamajac bez magnetaJa imam pasquali 940 i ima strujnu instalaciju.
Dinamo je ispod remenice za paljenje.
Da li si siguran da tvoj nema dinamo?
Ako nema, sigurno ima mjesto za njega pa ugradi original.
Regler je ispod kutije za alat pod haubom
Viš to nisam znao,mislio sam da je kao stari dinamo na DCTaj alt ispod zamajca daje AC..ima ledica koje su spremne za AC ako imaš takve.
Ponekad se pitam jel to plus ili minusS obzirom da nemate moju pamet
To bi hteli saznati i ovi u Vatikanuali zato znate tocno kaj ja mislim
Koji je to stari dinamo na DC?stari dinamo na
Svi bi hjeli biti kao ja....ne mogu ja pobjeci od toga ..to je tak.Ponekad se pitam jel to plus ili minus
To bi hteli saznati i ovi u Vatikanu
Koliko radnih sati napravi taj kod tebe godišnje i kad je zadnji put upaljen?Ponavljam!!!!
Imam na TV418 dinamo u zamašnjaka, 3 izvoda, krajnji su spojeni na diode i to je jedan pol, a srednji je drugi (ovisi kako okreneš diode), napon na + i - je oko 15V i to je taman da puni akumulator!