Što nek pričam-ovo je luksuz hehe.Dobra roba se sama hvali.Ljep je.
Vidim dosta dobrih stvari,koje su rješene na tom novom modelu prema starim.No nabrojavo jih je i Čiko.
Zanimivo ima riješeno punjenje sa gorivom-tenk iz haube van.A nigdje ne vidim akumulatora?..
Ao ,da mu se amaturka drži stražnjeg djela,gdje se sedi ovo smatram pod 5+,jer na mome sve je isto na miru,samo ova armaturka mrda,ko kakva dobra baba sa ritom.
Ulaz zraka u filter i zamaknuti filter za stenom iz lima imaju i stari,a modeli od 3 cilindra samo.Evo jednog 30 ks dvoklipca,kako je stavljen za usporedbo:
http://www.mojalbum.com/reider/antonio-carraro/ac-3700/20716593
i stari model 3 klipac(slično sklapano)
http://www.mojalbum.com/reider/antonio-carraro/foto/21495702
Da o mjenjaču na strani nebih ni razgovarao-super.
Svijetl ododatno straga,znak 30 brzina,trokut-sve za na cesto na svome mjestu.
Rotirka več stoji,ali moja je još uvijek na polici u podrumu i namještavam jo 1 godinu i ništa stoga.Trebal bi ju našaraufati na Zetor,jer samo je on registriran.
spojka za lampo ili upalbo kakvog čika,ovo je dobro!.ovo stari moj nema!.
Otvaranje haube gore super ti je,ak postavljen traktor do zida i nema placa dizati haubo-5.
Filter gorifa nad mašino-ovo neče zaledeneti nafta nikad.Dobro.
Ovaj utovarivač sa slike je ok,samo trebate da znate,da kad bi takav došao na dvorište traktor bi sigurno prolijo suze.Stvara ovo nenormalan pritisk na čahuro Actio zgloba uzdužnog nagibanja i normalno glave kretanja sprednjih kotača.
I kod mog zetora i kod Štoreta od unaca ubilo je konusne ležaje u glavi skretanja kotača.Spodnje normalno.Gornji bili ok na obadvih.
Ovaj na sliki izgleda mi stvarno težki utovarivač za tak traktor.Sam je težki,a kad mu staviš takvi alat,nešto dodaš i straga i uboga čahura.
A da napomenim nije dobro uništiti AC-ja na Actio zglobu,jer ovo nije TV!!!Ac-ju uništi i osovine,ali samo osovine su skupe,ko da repariraš TV čitav zglob.Upravo danas nekvi mehanik razgovarao sa mnom,da popravljal nekog 5400F.Taj zglob.Prvo što je kazao-skupo ko vrag.Samo taj traktor,o kom se priča-ovaj RADI ko sam vrag-ima dosta ur.I nema utovarivača,ali straga nosi velike terete.
Kaad ko počinje Ac popravljati,tad se sjeti na svog prijašnjeg dragog tome...!.
No na kraju da potegnem crto priče:
-Rakijom zaliven-super!
Traktor super-
Ali bože moj užas-ovaj trokut stvarno je za abuhe strašit.Kazi izgled.A što čemo-nema se tu ništa..Ak treba..
I ja ga nabavijo-od početka nove godine trebajo i u SLO biti smješteni takvi trokuti-i ja ga kupijo sa nosačem.Sad trebam npraviti na svih priključkih ovu stvar,da ju stavim,kad idem na cesto...No nema problem stavit na prešo za sjeno,ali na maleni traktorčič je problem veliki.
Sretno mu bilo sa traktorom i sretan sam za njega,da mu se san izpunijo!.
Lp