Ima tko doma traktor AC4300 sa upetjem za prednji plug ali prednjo hidravliko?
Bi nešto sam doma stvorio samo najprej tražim par slika.
A zanimljivo je to sto to nije slucaj sa svim zupcima , nego sa polovinom otprilike . I to tako sto su npr 5 ispravnih zuba s jedne strane zupcanika a drugih 5 ispravnih s druge strane kruga . Isto tako i ovi neispravni .
Ovaj traktor je reverzibilni i kupljen rabljeni.Ovi traktori su kupljeni baš zbog reverzibilnosti i tako su najviše radili preko R zupčanika tako da to je normalno da je dobio R zupčanik po piksi.
Kad sam pitao za rastavljanje mislio sam jesi li morao odvajat motor i okolo sve što smeta da ostane samo kutija mjenjača......vidim da jesi
Nije zato što su neki skriveni iza velikih. Ovdje ne vidim nikakvih kosina zbog kojih bi izguravalo spojnicu.....Jesu li zubi na spojnici ukošeni, oštećeni.....? Kakva je situacija ovdje sa sinhronima? Jeli bilo aksijalnog hoda ovog zupčanika? Taj stroj ima ručicu kojom prebacuješ naprijed-nazad?
Puknot ima pravo.kao da je glodalica to napravila,kad radila uzobljanje.A Zašto so taj neizpravan zupčanik stavljali unutra,ako ga zaista uništila glodalica...
Ma normalno je sinhroniziran i sa invertorom heh.Dobra mašina.Kad se sestavi ponovo bude opet dr, mr.Ali dosta ti je dalo rada,da sa popravi.Sa kakvim TV-jem ne bi bilo takvih problema(i stroškova)heh malo zajebancije-imaš pravi stroj!LP