Moram ovo napisati jer tvrtka Antonio Carraro koja sebe smatra za proizvođača "kvalitetnih" traktora, ovakve stvari sebi ne bi smijela dozvoliti! Sramota velika!!!
Vlasnik sam drugog novog traktora Antonia Carrara i sada ću reći svoje mišljenje o kvaliteti, Prije nepune 4 godine kupio sam Tigrone 5800, sada traktor ima 230 radnih sati, cijelo vrijeme garažiran, počela curiti nafta!!! Otvorim poklopac motora (nisam ga otvarao 2 godine, provjeriš ulje i voziš novi stroj) kada ono sva "armirana" crijeva za naftu popucala, jedno toliko da iz njega dizel curi. reklamiram Pavin-u, oni to reklamiraju tvornici i reklamacija se NE PRIZNAJE, prošle 2 godine mada "talijan" stavio naljepnicu na traktor da se dobro vidi 4 godine. Kakva se crijeva koja ukupno vrijede 2 eura ugrađuju na traktor koji prodaju za 20000 eura, štede na takvim stvarima, SRAMOTA!!! DA LI JEDNA OZBILJNA TVRTKA TAKVO ŠTO SEBI TREBA DOZVOLITI!!!!!
I to nije sve: Prije 14 godina sam kupio novog A.C. Country 4400 nakon nešto više od 100 radnih sati ali u nutar 2 godine se kvačilo zaljepilo i traktor morao ići u servis!!! Mislio sam ajd događa se!
I to nije sve prijatelju došao novi traktor, A.C. puno, puno skuplj model, nije ga mogao upaliti jer je brava neispravna!!!!
Ljut sam, i morao sam ovo napisati neka se zana a iza svega ovoga stojim moralno i materijalno, za svaku riječ - Damir Buntić