E
el pibe
Guest
Makar nije neko mjerilo ali Kinezi su majka za ovu tragediju nazvanu Varst(r)oj.
Evo da završim svoj post.Dali netko zna gdje ima servis za Telwin Imam 164 technicu, pregrijao se prestao radit, i nisam ga koristio više od mjesec dana, misleći da je bimetal isključio Međutim neki dan ga uštekam, i uključim kad ono ništa, već je pregorio glavni pancer osigurač, zaobišavši moje osiguraće i fidovku, baš danas dobio račun od Elektre od oko 80 kn, za zamjenu osigurača.
dobra cijena za 200A pitanje je koliko može vratiti na toj amperaži i zašto ima dva potenciometar?Evo da završim svoj post.
Odnio inverter u servis Tena-G, u Zg., nakon tjedan dana nitko da me obavijesti, poslao mail direktorici, drugi dan i zvali i poslali odgovor, da je otišla matična ploča, te popravak dođe 1375 kuna.. Platio 125 kuna za "detekciju kvara" i uzeo nazad aparat. Telwin više neće u moje dvorište, naročito zbog takovog zastupnika tj. servisa. Uzeo sam drugi http://www.sigmat.hr/hr/rhino-aparati-za-zavarivanje/143-inverter-rhino.html ,200 A sa dostavom 2000 kuna.