Dobro, vozit ću po pola kubika.Da napomenem težina šljinka ima raspon nije fiksan. Zavisi od granulacije i udjelu vlage. 1m3 šljinka može da se kreće od 1700 do 2200kg. Neke konbinacije riječnog krupnog šljinka ili frakcije krupnog drobljenog kamena sa udjelom i nul frakcije ukoliko u sebi sadrže vodu mogu da dasegnu 2200kg.
Ništa od toga. Ljudi su generalno izgubili kompas zadnjih godina, da ne kažem prolupali.Obzirom da si iz okolice KA po svemu napisanom, ja bih ti preporučio da si za pijesak platiš prijevoz i uzmeš neku manju prikolicu za prijevoz ovih lakši stvari. Znači jednosovinka sa nekim malo većim sandukom i nemaš brige. Uštedit ćeš si novaca i brige.
3 kubika su meni vozili iz Zvečaja za 300€, pijesak za betonažu i prijevoz. To je bio manji kamiončić. Koliko ovi veći traže ne znam.Pa kaj nema neko da ima manji kamiončić da ti dopelja manju količinu ,to kaj ti treba?
Ma... ljudi izgubili kompas.3 kubika su meni vozili iz Zvečaja za 300€, pijesak za betonažu i prijevoz. To je bio manji kamiončić. Koliko ovi veći traže ne znam.
Arkada je veći igrač i sigurno se neće zezat sa 5 kubika pijeska. To treba naći nekog manjeg autoprijevoznika i probati se sa njime dogovorit oko prijevoza pogotovo ako ima više tura na jedno mjesto.Ma... ljudi izgubili kompas.
Kameni materijal - Arkada d.o.o.
Arkada d.o.o.- Arkada u sklopu svoje djelatnosti pruža usluge izvođenja građevinskih radova niskogradnje, gradnje i održavanja komunalne infrastrukture, uređenja okoliša, izgradnje sportskih i dječjih igrališta. U proizvodnim pogonima smještenim u kamenolomu Zvečaj proizvode se kameni agregati...www.arkada-dugaresa.hr
Treba se osamostalit u čemu god možeš, ja sve pare što imam sad ulažem u alate, prikolicu... itd.
Meni iz Zvečaja nisu htjeli doveti 5 kubika, kažu premalo im to da bi radili dostavu.
Sad ste me malo pokolebali s tom naletnom kočnicom.
Cijena im je fatalna. Ispada da samo naletnu kočnicu plaćaš 900-1000 eura.
Ali... nameće mi se jedno pitanje po pitanju naletne kočnice.
Kako ići sa natovarenom prikolicom sa naletnom kočnicom u rikverc po potrebi (na uzbrdici)?
U šapu se privremeno ubaci jedan hepek koji ne dozvoljava sabijanje rude.Kako ići sa natovarenom prikolicom sa naletnom kočnicom u rikverc po potrebi (na uzbrdici)?