@plus... Ja bi se tak rado takvim idiotima namjestil da me bubnu! A onda, dobrog advokata. Samo da se meni nikaj ne dogodi ( il kom drugom vozaču u našem položaju ) !
Kolega
- bubnuo me svojevremeno na istim semaforima u Fabiju "građevinski privatnik" sa kombijem uz opravdanje "pa mislil sam da ne budeš stal, da budeš prošel".
- napisao sam mislim da su me nedavno bubnuli dva kolege (jedan je od njih moj susjed policajac), stala je gospođa ispred mene, stao ja iza nje, ali oni se uparkirali meni u gepek G Punta, sad je "ukrašen" iza.
Koji crni advokati, prije par godina se tast vozio u Grad, frajer koji je stajao bez svjetla na pločniku mu u trenutku prolaza otvorio njegova vrata. Shebao se tastov tiguan i od tipa renault. Došla policija, frajer sve priznao, puhali su oba dva 0,0 razmijenili su si police, frajer je na licu mjesta dobio 3 prijave: za neosvijetljeno parkirano vozilo na pločniku, za neopreznu radnju izlaska iz vozila i za parkiranje na pločniku, ali sutra se frajer predomislio. Sudili su se u našem Gradu, i u tri susjedna, skoro tri godine, na kraju tast sve dobio, jedino što mu je ovlašteni serviser krv popio na telefon radi naplate štete, auto je složen i preuzet a onda je krenulo sudovanje. Advokati su poentirali i pobrali vrhnje. Zadnji se naplatio ovlašteni serviser - ni kriv ni dužan, a složio je auto odmah na ime police.
Opet je moj tekst ispao cijeli esej - bolje da se ja više i ne javljam.