Vidio sam papire nakon preuzimanja auta, de šta i kako.. prema tome nemoj mi gurat tačke u guzicu nepotrebno.. meni ni iz đepa ni u đep,a da lažem tu nekom, nevidim poantu
Ti veliš, 30 000 kn odštete za auto star 14 godina kojem je i tržišna vrijedonost tu negdje.. pa super, onda ču se i ja danas zaletit mercedesom u nekog, izvuč 100 000 kn kolko vredi sad, prodat olupinu i za te novce kupit 5 godina mlađeg
:
Ovo je skrenulo s teme u vezi kolege Ivana.. ima jedna stara poslovica.. s bedastim se nevalja prepirati, prvo te spusti na svoj nivo a onda te dotuče iskustvom..
Aj zdravo
:
Gle, tko je kakav se jasno vidi iz ovog prepisa.
Dakle očito je da o tematici ne znaš puno, a još je izraženija tvoja limitiranost.
No dobro, obzirom da o tematici ne znaš puno, i ne uvažavaš nekoga tko zna puno više, samo zato jer se s tobom ne slaže i zato ga još nazivaš bedastim, ja ću prestati.
Međutim zatvoriti ću temu sa svoje strane.
Tvoja limitiranost se očituje u previše stvari, no to je super, nemremo svi bit lijepi, pametni, fit, inteligentni, obrazovani, uspješni, ... (ne govorim o sebi naravno).
Znamo da svijetom vlada prirodna ravnoteža.
Dakle prvi dokaz limitiranosti. Nisi u stanju niti pažljivo pročitati temu. Shvatiti ju. U principu je bitno shvatiti, no tu dolazimo do problema, jer čita se očima a shvaća mozgom. Jbg. Sorry.
Dakle da, ja sam rekao da će ovlašteni dati ponudu na tako razbijen auto od barem 30000 kn, lako moguće i više. I osiguranje će tu štetu morati platiti. Nešto ti tu nije jasno? BMK, ne pada mi na pamet objašnjavati ti. Iako vidim da te kopka i uvukao bi me u razgovor.
Dakle, gore sam pričao o regularnoj naplati štete.
A ti pričaš o nagodbi. U kojoj se isplačuje keš trećoj strani. Naravno da neće isplatiti keša toliko. Nego će proglasiti totalku, ponuditi 70% vrijednosti kataloške vozila i ostaviti ti vizilo.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk