NEWHOLLAND
Iskusan lik
- Tu od
- 15 Srp 2010
- Poruka
- 5,597
A b klasu? Ne volim takve aute ali ona mi je pozeljna. Pogotovo novi model automatik. B200 je 1.6 renault ja mislim.
Muha, želje su jedno, mogućnosti su nekaj drugo.
Iščem auto koji je modularan, relativno mali izvana, prostran iznutra. Znaš i sam da svašta vozim u autu i da moram ponekad izvaditi sic, dva ili tri... Važno mi je da ima ravnu podnicu kad su izvade sjedala i da se vrata gepeka otvaraju do podnice.
Dizel 1,6 sa ~110 konja mi je dovoljan, ak je automatik još i bolje, kuka poželjna.
Teško je nadomjestiti Picassa, koji je (meni) idealan u tom smislu. Berlingo/Partner je izbor, ali je teško najti takav rabljeni auto u nerazj... stanju.
Ostaje C4 Picasso ili C-max.
Caddyja (4x4 i produženog ) sam se navozil i ne i ga ni badava da mi ga daju.
Radi cijene ne može biti mlađi od 5...7 godina jer keša više nemam, a kredit neću.
Dokle mogu shvatiti tvoje razmišljanje i otprilike sam shvatil kak ti razmišljaš i zato sam i napisal da auto kakav bi ti još nisu izmislili, a rabljenog da prođe tvoje kriterije može odrediti samo cijena.Muha, želje su jedno, mogućnosti su nekaj drugo.
Iščem auto koji je modularan, relativno mali izvana, prostran iznutra. Znaš i sam da svašta vozim u autu i da moram ponekad izvaditi sic, dva ili tri... Važno mi je da ima ravnu podnicu kad su izvade sjedala i da se vrata gepeka otvaraju do podnice.
Dizel 1,6 sa ~110 konja mi je dovoljan, ak je automatik još i bolje, kuka poželjna.
Teško je nadomjestiti Picassa, koji je (meni) idealan u tom smislu. Berlingo/Partner je izbor, ali je teško najti takav rabljeni auto u nerazj... stanju.
Ostaje C4 Picasso ili C-max.
Caddyja (4x4 i produženog ) sam se navozil i ne i ga ni badava da mi ga daju.
Radi cijene ne može biti mlađi od 5...7 godina jer keša više nemam, a kredit neću.
Ja ne zezam nikog, moja kanta zadovoljava moje standarde i nisam joj rob.ZJ a da kupiš kombi ? Muhač lako ti zezaš kad voziš Audi i to je Nijemac .
Od kombija mi se najviše sviđal Ford a najmanje VW.
Stric mi ima opela starog 15 god. i ni trunke hrđe, pere ga dva put godišnje.Ford opel najvise pate na hrđu.
Ovako nisu loši .
Što se kombija tiče tu je sve sreća .
Ja znam da je reno loš dosta a dijelovi skupi.
Za vw ima dijelova svagdje .
Samo kod nas cijene nisu realne
ZJ, auto koji bi ti kupil još nije izmišljen.
Sječam se kad si korziku uzimal....... kilometri, kuka, motor s određenim momentom ali mora biti tolko kilovata jer ovi drugi ne valjaju, ako je dizel vibrira, ako je benzinac puno troši, onda prelazimo na mjenjač, onda od opreme kaj ima, ako i ima sve sigurno mu nekaj fali kaj neki drugi ima a ovaj model ni u tvorničkoj ponudi to nema, pa onda vanjski izgled, mikro ogrebotine, gume i njihova dimenzija, otpor kotrljanja.......
Za tebe su samo dva riješenja. Kupiš Pežola experimenta a naj bolje da si daš po naruđbi raditi novog ali u ugovor obavezno napiši da su ti u garantnom roku dužni prepraviti nedostatke koje ti shvatiš da taj auto ima i ugrade opremu koju shvatiš da ti fali.
Mali imaš link od tog golfa...čist me zanima?
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Lagunu imam i stvarno se ne mogu požaliti na nju. Još je u kombinaciji sa plinom tak da je u konačnici stvarno jako povoljna za vozit. Mijenjao bi ju samo zato jer nam je postala malo ne praktična. Ima skoro 5 metara i s obzirom da ju u zadnje vrijeme žena vozi ima dosta problema sa parkiranjem na poslu i kad djecu vozi u vrtić nema baš gdje stat a da kasnije lako izađe van sa parkinga. Neki monovolumen bi bio idealan, dosta mjesta a nije opet predugačak. Najviše mi se sviđa za sad Scenic 2006- 2008 god., još kad bi našao neki u kombinaciji sa plinom to bi bilo odlično.Treba znat i kupit auto .
Ja sam si dva nedavno iz Njemačk dovezao .
Samo treba čekat pratit .
Što se tiče renola imaju ih u daljnoj familiji .
Ja sam na jednom 6 tisuća eura popušio laguna krama kake nema.
Ovi imaju megana svako malo na tabli piše za inektore.
A koliko su auti skupi u njemačkoj neka vam ova slika dočara samo da sam imao para u džepu bio bi moj.
Prodan je ubrzo moraš čekat ako kupuješ gledat svakih sat vremena označiš si regiju za bliže.
Oko Minhena vjeruj ovo drugo je daleko ovaj je bio od minhena 100 km .
Bude svega.
Jeli znaš ti di je Augsburg?