Je, upravu si.MK2 Focus, nema na Njuškalo, zaboravite cijelu stvar očito nema koristi od foruma, ne vašom krivicom dečki, fala na sudjelovanju!
Ovaj je isti kao i moji, pogledaj sliku, jedna zakačka "kaput"!Je, upravu si.
Ako ti netko ne donese na srebrnom pladnju, nema koristi.
Novo se vjv ne može nabaviti, imao sam problema s tim poklopcima na više auta.
A otpadi većinom odbijaju prodati samo poklopac, ili samo kažu da nemaju jer je to lakše.
Evo ti na yebey.de, to ti je brzo tu, ako ti nije puno za poštarinu 6€ 😉
Ford Focus 2005 Deckel Abdeckung Scheinwerfer 4M5113K060BA Mik9020 online kaufen | eBay
Entdecken Sie Ford Focus 2005 Deckel Abdeckung Scheinwerfer 4M5113K060BA Mik9020 in der großen Auswahl bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
@MUHA
Samo reci što ti treba 😜😂
View attachment 64183
Takva je i cijenaOvaj je isti kao i moji, pogledaj sliku, jedna zakačka "kaput"!
Jel je bil dizel?Je, upravu si.
Ako ti netko ne donese na srebrnom pladnju, nema koristi.
Novo se vjv ne može nabaviti, imao sam problema s tim poklopcima na više auta.
A otpadi većinom odbijaju prodati samo poklopac, ili samo kažu da nemaju jer je to lakše.
Evo ti na yebey.de, to ti je brzo tu, ako ti nije puno za poštarinu 6€ 😉
Ford Focus 2005 Deckel Abdeckung Scheinwerfer 4M5113K060BA Mik9020 online kaufen | eBay
Entdecken Sie Ford Focus 2005 Deckel Abdeckung Scheinwerfer 4M5113K060BA Mik9020 in der großen Auswahl bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
@MUHA
Samo reci što ti treba 😜😂
View attachment 64183
2.5?V6 😎
Jedino vilica neka ili selen.Pozdrav ,pomoč. Našao na ulici ispred kuće. Da netražim na Astri dali je ispao ?
Vijak 12x60 navoj standardni, tvrdoča 10.9?
Ak je 2.0 ili 2.2dti hoće ispast od španera kanalnog remena, al on obično pukne. Ima na nosaču motora, ustvari 90posto šarafa od motora na njoj je sa torx glavom.Pozdrav ,pomoč. Našao na ulici ispred kuće. Da netražim na Astri dali je ispao ?
Vijak 12x60 navoj standardni, tvrdoča 10.9?
Nisam puno zagledao, zbog radi kiše, ali sam vidio "stopalo" karter i pored radilice 2 španera/rolera...2.5?