• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Samo kukaš, kak ovo kak ono, mi sirotinja, to ti je kad tapkaš na mestu stalno. Pokreni se malo u život, pogledaj oko sebe malo, živi punim plućima.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma pusti ih, nažalost ima svakakvih. Ovi su opasni kaj tapkaju na mestu i gunđaju i niš im ne paše, umjesto da se pokreneju malo da im bolje bude.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Pa kolko sam ja znam priča je bila da bi trebalo delati kak su delali naši dedeki. Kravice, drveni plug, ornice, drvena kola (gruntovec tehnologija).....da treba biti skromen i ne iskati preveč jer je to onda lakomost kojoj nema kraja.....
Ovo me sve više zbunjuje i više ne znam vu kojem smjeru krenuti, a baš sem zagledal jednu lepu kravicu koje se hoće gazda rešiti jer je ostala zadnja vu selu jer se više nišče neće tim poslom baviti, vele ne isplati se....
I kaj da ve mislim i delam????? Najbolje ništ ili čekati nove upute. o_O

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,924
Ha kravica/e u selu!?
Ulazim u moju selendru i znak stoka na putu, a u selu ni krava ni konja!
Pita dijete mamu kakav je to znak?
Mama veli krava
A kak izgleda krava?
Kad su našli kravu dijete se ustali od straha kak je velika!

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,924
Ukradeno!
369735052_283497137764300_3907025420708557221_n.jpg

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,127
Meni je to nekad bio najbolji auto na svijetu.
Nisam si mogao drugo priustiti i bio sam sretan kaj ga imam.

Slobodno pljujte, ja znam koliko mi je znacio i pomogao.
Mehanicara vidio nije...kljuc 10-13-17-19 i krizni srafciger.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Meni je to nekad bio najbolji auto na svijetu.
Nisam si mogao drugo priustiti i bio sam sretan kaj ga imam.

Slobodno pljujte, ja znam koliko mi je znacio i pomogao.
Mehanicara vidio nije...kljuc 10-13-17-19 i krizni srafciger.
Nije križni, nego "kombinovani" križni i ravni, u jednoj ručki.

Naime, dva viličasta ključa; 10-13 i 17-19, "kombinovani" šarafciger i L-ključ 19 za kotač se dobil s autom, u sivoj kutijici.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,127
To i malo folije iz cigaret kutije je bilo sve da popravis auto bilo gdje i bilo kad.
Flasa hladne vode za ohladiti pumpu goriva....

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Odmah se vraćaju sjećanja.. Kad te prijatelj u pola noći zove a ti na fešti, yugo 45 mu umire pod nogama, neće ni krenut bez čoka a njemu treba auto da neku sirotu odveze u žbunje uz Koranu na konzultacije. Pod uličnom rasvjetom sa alatom koji mora biti u "kolima" i xx piva u sebi izbacujem iz fergazera nataloženi zoc i gledam kako budući kumovi bez čoka odlaze u noć...

Najnoviji postovi

Na vrh