• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Pa stavi na forum...imal sam i ja upicanjenu makinu pa me zanima kak zgleda ostatak
Za koga, kome je to više interesantno?
Te slike su danas samo podsjetnik na dane kad smo bili mladi, lepi i bedasti.
Jedino korisno od svega toga je bilo kaj su na kraju ova dečica uživala dok su zadnje kilometre radili sa njim.
A je mi se štucalo radi susjeda ..... propal nisam zbog potrošenog goriva, priroda je preživela, a djeci je ostala neka uspomena.
Hvala ti kaj si me na to podsjetil pa sam tražeči neke od tih slika sjetil se još mnogih ljepih uspomena.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Pa kaj onda, bili su pod kontrolom, a kad su se pokazali kao pouzdani imali su moj blagoslov da se voze po polju sami.
I nikad me nisu iznevjerili.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Još dva dana i registracija 👍👍👍👍

Al se bu tata vozil, zaslužil je💪
Valjda bu mi dal koji đir sa makinom iz Torina🙂
Poštujte roditelje, pomažite im, jedni su mama i tata.

Mario1993

Aktivni član
Tu od
24 Velj 2015
Poruka
257
Ono kad ostaviš tati auto da ga odveze na mali servis i vrati ti ga ovakvog. Srećom svi su dobro. Ženska unazad izlazila iz dvorišta i oderalo mi cijeli bok. Pitanje je šta ako ovlašteni da veći račun za popravak od vrijednosti vozila. Hoće li osiguranje svejedno platiti popravak? Žao mi auta, jer je stvarno bio uščuvan, a nemam ga ni 2 mjeseca. udar.jpg

Mario1993

Aktivni član
Tu od
24 Velj 2015
Poruka
257
Pa bili su poslikali i dobio onaj zahtjev da će mi u roku 60 dana dati odluku i rekli da se obratim u servis za popravak. Da oni isplaćuju po računu kad se popravi. Šta bi trebao prije čekati odluku i biti bez auta?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
hm..ne znam .mojih par situacija je išlo puno brže a i auto se mogao voziti , ovih 60 dana je valjda zakonski rok , strpi se , zivkaj .

možeš tu postaviti taj zahtjev? , sakrij osobne podatke

Mario1993

Aktivni član
Tu od
24 Velj 2015
Poruka
257
Tata je odmah nakon odlaska policije otišao u osiguranje i odmah su ga pitali je li hoće novce ili popravak po računu i on je rekao popravak. I on mu rekao da je ovlašteni za Peugeot u Zagrebu. obavijest.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh