čista ekologijaja sam pokušal zapodjenuti raspravu o tome da li egr ventil ima čisto ekološku funkciju ili ipak štedi gorivo na nižem gasu, mislim naravno na starinski vakuumom sa karburatora pokretani egr.
I
Na nekim pak mjestima sam nailazio na insinuacije da uklanjanje egr ventila smanjuje potrošnju i točka jer da mu je funkcija čisto ekološke priode. Pa se pitam kojem se mišljenju prikloniti.
Imamo vec Golfa 4, ali to je auto od staroga, pa bi si ja htio kupiti bas svoj, a ujedno bi ga i sestra vozila, mozda i vise nego ja..
Ali ima sdi motor i jako je trom za svoju masu tj nejde nikud s mjesta, kak bi mi to rekli..
A i pocel je ulje trositi i to podosta, tako da sdi-a necu vise gledati, a ne da ga moram voziti..
A sto se tice kupnje polovnog auta, malo me strah toga, ali uz malo truda i srece da se naici na nesto kvalitetno..
Zetorproxima, koliko tvoj ima km? Znaci 90 ks je?
Koji troskovi se placaju jos? Netko govori da se ne placa nista, netko da ima nekih troskova, da ima netko da mi kaze iz prve ruke, to bi bilo najbolje..
isplati se uvest jedino dizela s c02 ispod 120 gr....Pda, u biti to ti je to. Ja sam razmišljao kad budemo nagodinu mijenjali 4-tvorku, uzeti golfa 6 ili passat-a b6 jer su tamo dostaa jeftiniji, a ono ako je 2008-2009. uopće se ne isplati jer dođe i više kad ga ovamo dovezeš.