Vidiš, razlikujemo se, srećom. I nemam namjeru nametati mišljenje, već skrenuti pozornost na ono kaj se zanemaruje. Miješaju se potrebe sa željama.
I ja bi štel imati Ferari, ali samo za pokazivanje. Za svaki dan mi je dovoljan i Fiat Uno.
Zwer je napisal ono na kaj sam i sam prije napisal. Današnji mali motori su sasvim OK.
S istim takvim kombijem (Vivaro) sam išel od Zadra do Zagreba. Potrošnja 8,7 po računalu, 110-130km/h. Bolje ne treba.
Glede mailova, slika i ostaloga: vi mladi se zbilja razlikujete od nas starijih. Mi na mnoge stvari gledamo nepovjerljivo - poučeni iskustvom, kojega vi tek morate steći. A kad ga steknete, za neke stvari bude prekasno i nebu ih se moglo popraviti.
Meni je javna objava slika i toga kaj sam jel i gdje sam bil, neprihvatljiva. To je osobna stvar za pokazivanje prijateljima za stolom uz razgovor, a ne na Internetu.
530xd, e to mi je pogođen auto ne kužim kako ovi kod mene bez x-drive uspe po snijegu voziti, tolika konjaža i zadnji pogon :O
Cist ovako informativno, da li ti polovicni AWD pomažu kaj, pošto se uključuju kad se već prokliže?
Nekako sumnjam da su efikasni ko full time AWD :/
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Vazda naletis na onaj jedini fals koji je taj dan sisao sa proizvodne trake
Neki dan vozim i začujem zvuk ful gasa pored sebe. Nije prošel ni sto metrov i već koči jer je stigel onog koji se vozil ispred mene. Čim mu se oslobodilo mjesto, ponovno ful gas i ponovno koćenje iza slijedećeg auta. Nakon 300 metri smo svi tri čekali na križanju jedan iza drugog, a od tih 300 m zadnjih 150 sam otpelal u leru. :icon_biggrin:
Znači, kupim nastavak za poliranje za brusilicu ( imam onu sa regulacijom vrtnje ) polir pastu za fino poliranje i to je to ?? Čital sam da to rade i sa finim brusnim papirima.