Ako su te cijene za tebe skupe onda si kupiš auto niže klase kojeg možeš održavati.Pravo da ti kazem set zadnjih diskova i plocica za c5 100€ kada mi je covjek kazo cifru,"dobro je pa sam sjedio na stolici",, dok je recimo za passat 5+ set i prednjih i zadnjih 100 €,,pa ti kazi jeftini dijelovi,,ili recimo nosac motora 45€,recimo amortizer sa kuglom polovan 75 € dok polovan za passat amortize i opruga 25-30 € i jos dosta takvih stavki,,a auto staro 15-16 godina,,
Izgleda da ce i kod mene biti "francuz " samo tri puta u dvoriste: prvi puta,zadnji puta i Nikad Vise..
Texstar disk je u prosijeku oko 60-70 € komad i opet ovisi šta dobiš. Ja sam ih morao nakon 3000 km nositi na ravnanje jer je desni počeo podrhtavat na kočenju. Ti kažeš da kupiš za 100€ sva četiri diska i pločice za Passata? To ni u Kini nemožeš kupit.Texstar diskovi i plocice, A sto se tice klase auta nije on ni "k" od klase,, i dobro ste kazali "skratc placa dva puta" jer da sam malo dodao para pri kupovini sad bi vozio svabu a ne francuza...