Ako ti ne treba takav tip auta, zaobiđi ga. Auto ko auto je OK, ali taj motor je jednostavno premali za njega. 1,5dci 115 je slab, a gdje ne bi taj.... u planu je dacia duster 1.0 s ugrađenim plinom, a
Od Talijana jedino kaj se meni svidalo je lancia delta integrale.Ja sam pucal na alfu, ali mi bila preskupa, a tipo se slučajno našel za jeftine novce.
Trebal si to uzeti. Veli jedan dobar mehaničar kod mene da su to vječni auti. Kad ga jedamput kupiš više ga se nisi riješil… 🤭Ja sam pucal na alfu, ali mi bila preskupa, a tipo se slučajno našel za jeftine novce.
Ja obično takvima i sličnima velim nek vočnjak posade da budu imali kam parkirati kad se auto potroši 🤭Trebal si to uzeti. Veli jedan dobar mehaničar kod mene da su to vječni auti. Kad ga jedamput kupiš više ga se nisi riješil… 🤭
Ja sam imao Tipa sa 1.9 turbodizelom,išao ko raketaImal sam Tipa prve generacije i tri prostrana XM-a,no moram reci da sam se u Tipu osjecal ugodno i komotno jedino mi motor1,4i bil malo preslab za put do Graca .
Zadnji 25let vozim sam citrace i zadovoljan,valjda nisam picajzla pa mi ne smeta sve. 🙃
Moj stari je imao 128 sport, tamo 79' 80'.Znam, imal sam nekad 127 sport.
Koja je to mala jurilica bila