- Tu od
- 13 Stu 2019
- Poruka
- 3,263
Ma nee.. 🤭🤣 Nije meni do toga, na nekim dionicama ju malo potjeram, al većina vožnje se svodi na laganu vožnju 👌
Točno joj ne stoje te čelične felge nikako, prokleta bila zima i pošast zimskih guma i čeličnih felgi!Nakon 3 mjeseca ugledala svjetlo dana. Lagano dopunjivanje akumulatora i upalila iz prve.
Sredinom 2 mjeseca tehnički i poslje toga ide na zadnji (bar se nadam 🤭) zahvat kod majstora.
Ugradnja prednjih elektropodizača stakla, ugradnja IS pragova i stražnjeg spojlera, popravak limarije gdje što treba i komplet lakiranje. Nakon toga mi preostaje samo uživanje u vožnji 😀
Imao sam e46 znam 😁 , tesko je proci krivinu normalno , da mu ne slozis gasa.😁 Navikne se malo vremenom i onda trazis vise kao sto sam se ja pravio budlaa dok me nije na pravcu okrenulo i bacilo na zeljezni stub. Tacno po pola gepeka udario 😑😑
Ta tatra 87 je od mojeg prijatelja i jako detaljno je restaurirana. Vozio sam jeZanimljivost dana: Tatre T77 i T87 su usmrtile više nacističkih oficira nego rat - Auto Republika
Ako bismo morali da pogledamo automobilsku situaciju u predratnoj Evropi, Tatra bi zauzimala veoma visoku poziciju po brojnim pitanjima a […]autorepublika.com
U hr kupljen .. 215 tkm servisna itd.. 220d 9g mjenjac 2016 gJel može malo tehničkih podataka, motorizacija, oprema, kupljen u HR ili uvoz, godina?