Mora cu i njih probati i vidjeti dali mi pasu gornji od ves masine. Hvala.@bajo probaj nabavit od perilice rublja federe oni su dosta jaki!!
Posljednje uređivanje od moderatora:
Mora cu i njih probati i vidjeti dali mi pasu gornji od ves masine. Hvala.@bajo probaj nabavit od perilice rublja federe oni su dosta jaki!!
Bili danas, vidjel ii balirka je varena na više mjesta i općenito je u trulom stanju tak oda je otpala odmah u startu.
Nego kod tog istog gazde smo gledali Fiat-Hesston 5580 (mislim da je ta oznaka) u jako dobrom stanju i ide dosta jeftino, vjerojatno ak se kolega odluči sutra ili u petak balirka stiže doma pa bude slika.
Sviđaju mu se te Fiatove na remene i još k tome jer su varijabilne, za sijeno mu trebaju manje bale, a slamu bi balirao u veče bale.
Inače, kupuje balirku do 2500€, više nema, a i neda više za balirku jer koliko njemu bude trebala bolja mu netreba, radi do nekih 60 bala sijena i do 100 bala slame, pogonjena bude sa IMT 567
A što nebi balirka s remenima mogla balirati suhu slamu po danu??? Znamo da je to mana balirki na valjke!
@welger
@zetor
Jel ima kakvih problema s pucanjem remena??