B
Bomark
Guest
Iz Varaždina .Radim u firmi koja od ove godine planira uvesti u program folije i mreže za baliranje . Zanima me cijena folija i mreža radi kalkulacije oko isplativosti same prodaje ovih proizvoda.
Bomark kaže:Mi za dva tjedna dobivamo na skladište foliju za baliranje u dimenziji : 500mm i dužine od 1800 metara ,zelene boje sa UV dodatkom na 12 mjeseci, osim toga biti će u prodaji i širina 750mm ,dužine 1500 metara,zelena sa UV dodatkom na 12 mjeseci. Folije se proizvode u Njemačkoj :!:
mario kaže:Svaka čast BOGEC!!!!!!!
Napokon je i to došlo..........................................................
Samo mi je čudno kaj je crvena a ne naranđasta, od Potinger balirke je razlika jedino u naljepnici.
Znači zadovoljan si.
I budi, jer da si kupil poljsku iste godine bi glavom u zid lupal :mrgreen:
mario kaže:Na koliko si okretaja balirao motora, a koliko kardana, kojom brzinom?
Ne moraš mi zahvaljivati, tu smo da pomažemo jedni drugima, i ti si meni puno znanja prenio.
kak ti nebi zahvalio, da me nisi nagovorio da zovem u agroklas, ko zna kakvo gvožđe bi kupio :!:
mario kaže:kak ti nebi zahvalio, da me nisi nagovorio da zovem u agroklas, ko zna kakvo gvožđe bi kupio :!:
PA da , reko sam ti da ni najgorem neprijatelju nebi poljsku balirku poželio
A zašto nisi uzeo omotač koji sa strane uzima balu, meni se čini onaj bolji, mislim dobar je i taj, al onaj mi je bolji bar meni.