evo to što je bobo napisao i ja velim još, novi izgled limarije, blatobrani i poklopac motora i mslim da ovi 820.2 imaju finuju hidrouliku (nisam 100% siguran), i da prednje gume su veče i šire, što je isto jedan veliki plus, a cijenovno nema neke prevelike razlike u odnosu na 820.1 zato preporučam 820.2, ja sam se dost raspitivao oko tog modela, bio sam u Jurvalu i sjedio u njemu, provozao ga i tako, dost je ''bolji'' u odnosu na predhodnika
:mrgreen:
Za koju godinu će i ostak proizvođača traktora ugrađivati volan malo u desno zbog ergonomije i bolje kontrole obradivih kultura i neće priznati da je to copy kao i za prekidač mase
evo imaš na njuškalu jednu kabinu za mtz 82 za 5000kn http://www.njuskalo.hr/dijelovi-traktore/kabina-mtz-oglas-5280788Ja već nekoliko dana sanjam Belorusa :axe:
U PP Orahovica nemaju, sve prodali, a i prodavali su cijele traktore.
Ništa onda, neću više spamati, javite ako čujete da netko prodaje.
Hvala na dosadašnjoj pomoći i dobro se grijte. artyman:
en ima nesto i u tome a i nemora biti to da je suho jer moze biti da slabo okorjenjeno i ima slabe zilePa i nije to neka naročita demonstracija sile , pogledaj kako su žile lako iskočile , vjerovatno je osušeno drvo u pitanju
prije bih rekao da je u pitanju gluporija vozača
uhh onda bi je valjda slomio kao čačkalicu hahahah:finga::lol:..... ali je u svakom slučaju gloporija vozača , daleko bi moćniji bio za ovakvo obaranje drveta bez one prikolice iza sebe
nemoj da te vara izgled blatobrana pošto kažu da 18.4 dođu preblizu blatobranima zato što su tu podizani blatobrani zadnji a posve sam siguran naprijed da su 16 jer sam vidio drugu sliku a sad nemogu je nači da stavimnisam siguran da so to te gume , ovo nazad su onako od oka 15.5 a naprijed 12ke , loša je slika teško je ocijeniti ali sam prilično uvjeren
Teško se ja varam , ono gore nisu 16ke , na ovom drugom linku ok , a koje su onda zadnje gume na drugom linku što si stavio ?
Ajde, molim te, ako ti nije problem. Evo enterijera i mog Belarusa.