evo to što je bobo napisao i ja velim još, novi izgled limarije, blatobrani i poklopac motora i mslim da ovi 820.2 imaju finuju hidrouliku (nisam 100% siguran), i da prednje gume su veče i šire, što je isto jedan veliki plus, a cijenovno nema neke prevelike razlike u odnosu na 820.1zato preporučam 820.2, ja sam se dost raspitivao oko tog modela, bio sam u Jurvalu i sjedio u njemu, provozao ga i tako, dost je ''bolji'' u odnosu na predhodnika
![]()
![]()
:mrgreen:
Za koju godinu će i ostak proizvođača traktora ugrađivati volan malo u desno zbog ergonomije i bolje kontrole obradivih kultura i neće priznati da je to copy kao i za prekidač mase
![]()
evo imaš na njuškalu jednu kabinu za mtz 82 za 5000kn http://www.njuskalo.hr/dijelovi-traktore/kabina-mtz-oglas-5280788Ja već nekoliko dana sanjam Belorusa :axe:
U PP Orahovica nemaju, sve prodali, a i prodavali su cijele traktore.
Ništa onda, neću više spamati, javite ako čujete da netko prodaje.
Hvala na dosadašnjoj pomoći i dobro se grijte.artyman:
en ima nesto i u tome a i nemora biti to da je suho jer moze biti da slabo okorjenjeno i ima slabe zilePa i nije to neka naročita demonstracija sile , pogledaj kako su žile lako iskočile , vjerovatno je osušeno drvo u pitanju
prije bih rekao da je u pitanju gluporija vozača
uhh onda bi je valjda slomio kao čačkalicu hahahah:finga::lol:..... ali je u svakom slučaju gloporija vozača , daleko bi moćniji bio za ovakvo obaranje drveta bez one prikolice iza sebe![]()
nemoj da te vara izgled blatobrana pošto kažu da 18.4 dođu preblizu blatobranima zato što su tu podizani blatobrani zadnji a posve sam siguran naprijed da su 16 jer sam vidio drugu sliku a sad nemogu je nači da stavimnisam siguran da so to te gume , ovo nazad su onako od oka 15.5 a naprijed 12ke , loša je slika teško je ocijeniti ali sam prilično uvjeren
Teško se ja varam , ono gore nisu 16ke , na ovom drugom linku ok , a koje su onda zadnje gume na drugom linku što si stavio ?
Ajde, molim te, ako ti nije problem. Evo enterijera i mog Belarusa.
![]()
![]()