evo ovak pitanje,znaci ovak,danas sam iso po jednog belarusa 820.2 star 4 godine 750 radnih sati i nije bas bio odrzavan,prijatelj ga kupio a ja iso po njega posto prijatelj iz dalmacije,i onda sam ga ja moro vozit oko 60 km do svog sela,da se moze ukrcat.i tu su nastali problemi dok sam ga vozio kuc,kad sam krenio prvih par kilometara bilo sve super i onda je poceo cukat u voznji koda gubi snagu,stali ja i stari natenkirali na benziskoj i krenili dalje,i onda sve bilo u redu nekih 40ak km,i onda opet cukanje ali jace,pocinje gubit na snazi,i stanem ja.ugasi se traktor,upalim ga i hocu krenit nema snage krepa.i nist odma idem gledat dovod goriva i skuzim posto je crijevo prozirno oko 5 cm grancicu u crijevu,rastavim ja sve,izvucem ju nekak jedva,sklopim sve,odzracim,i upali on nakon mal verglanja,i sad ostalo tih kako bi ja reko najgorih mi 20 km,krenio ja i sve dobro preso oko 10 km opet cukanje i to stanem ja traktor se ugasi probam upalit,malo duze vergla i upali.krenem ja,opet normalno,i nakon par km opet,odzracim i sve,i sve super,jedno 5 km do kuce opet,nis samo na onu pumpicu napumpo i oso upalit i upali,i jedno 300 metara od kuce opet stane,e tu sam se mucio najvise i upalim nekak.i dodem do kuce i naravno mrak pao magla,pa nis od srafanja i gledanja sta bi moglo bit,al kolko sam skuzio u tim crjevima ima dost mulja i prljavstine,pa mislim da je to i da se filter mozd zastopo.pa sad jel ima jos neko neku ideju,a mozda vuce zrak negdi.pa ak neko nes zna nek kaze slobodno.bio bi mu zahvalan.