Ok.. može li se kako napravit da mi ona rucka za podizanje i spustanje hidraulike ne radi sama, odnosno da nema onaj zglob koji preskoči pa sam spušta/diže? Malo prenaglo radi hidraulikaPa najbolje je kad je ugašen , mada meni je najlakše da ga uključim na ''mrtvom leru''.
Da, ona ima onaj zglob i onda kad preskoci, sam podize/spusta do kraja. Ja bi htio da mi npr. samo malo podigne vitlo od zemlje i stane, ali mislim da se to ne moze nariktati.Misliš da ručka ne zabravljuje u položajima?
Kuzim, ma nema potrebe biti ce ovako ok kako je.Može se i to nariktati ali se mora rasklopiti razvodnik da se izvadi šipka vani i onda se ta šipka spakuje drugačije.
To je priličan poduhvat neznam dali si voljan to raditi.
Da li moram skinuti ova 4 sarafa da bi mogao otpustiti kočnicu kardana (Mtz 52)?Kardan se mora okretati ručno ako je u srednjem položaju ručka , pričamo o 52ki.
Jednostavno ispod sjedišta ispod onog poklopčića otpusti kočnicu.
ok pogledat cu.. neznam zasto mi nece ukljuciti prednji pogon? Povucem ručku prema gore i zakačim onu capicu. Zakačim teže drvo iza i samo zadnji okreću, prednji niti jedan ne okreće.Ne to , nego na zadnjoj strani klipa.
Ja kad povučem ručku gore i zakačim capicu tada mi se otkači kuka, a za prednju Vuču moram samo povuci ručicu koja mi je desno da uglavi..ok pogledat cu.. neznam zasto mi nece ukljuciti prednji pogon? Povucem ručku prema gore i zakačim onu capicu. Zakačim teže drvo iza i samo zadnji okreću, prednji niti jedan ne okreće.
Kako mislis otkaci se kuka? Ima ona rucka dolje na podu s desne strane sto se povuce gore i zakaci, to je za uključivanje prednjeg pogona sta ne? Mtz 52 je traktorJa kad povučem ručku gore i zakačim capicu tada mi se otkači kuka, a za prednju Vuču moram samo povuci ručicu koja mi je desno da uglavi..