Re: BELARUS MTZ
Pozdrav Lalo, nisam kod Corica uzeo traktor vec direktno iz agropanonke proletos je bio 21500e a sada je nesto jeftiniji,mislim da je ista cena kod corica i u agropanonci . Mlo su mi skupi vogeli sad 2700e to mi je mnogo a ovaj sto sad imam imt smo kupili novog pre 15 godina za starog rusa kog smo imali a orao je mozda 20-ak jutara i onda smo rusa prodali tako da je plug prakticmo nov.Video sam neke uzel turske plugove ima ih raznih kombinacija 2,3,4 brazde za rusa i dosta su povoljni.Bio sam u Zablju prosle nedelje gde ih prodaju i stvarno svasta imaju 8,10,12-16 inbca a cene su im skroz ok.a i plugovi mi nekako dobro izgledaju, samo ne znam jel neko ima iskustva sa njima.Zako postavljam pitanje da li neko ima nesto od Uzelovih plugova ili drugih prikljucaka pa da napise iskustva u radu sa njima.Inace jedan sto se neni svideo sa 4 brazde 10 inca je 620e i namenjen je za traktore od65-75 konja i mislim da bi ruja dobro radio sa njim .Napominjem gledam plug za ugar i plitko oranje,pa mi je to bolje resenje i dosta jeftinije,a sa imt sam zadovoljan jer kod nas ima i teske zemlje za rad a i ne bih bas da preopterecujem traktor jer nemam potrebe za tim.Prihvatam da je vogel zakon ali mi je jeko skup za plug,na sajmu p[rosle godine kostao je 2000e i mogao si ga kupiti za 200e a ostatak da se isplati do kraja godine , ako bude tako i ove onda cu ga kupiti a ako ostane ova cena onda neverujem.E da , traktor je majka ,mozda su i ovi zapadni u klasi bolji ali ovaj sta je izvlacio .znaci jeza nisam mogao da verujem sta radi sa ukljucenom prednjom vucom.