- Tu od
- 14 Pro 2007
- Poruka
- 12,146
Inženjeri su imali sličnu ideju :icon_lol:
Hm, ovaj čini mi se nema komušački sto kako vidim :icon_scratch:
Sličnu ? Vjeruj mi između ovoga i onoga čuda nema ništa slično :icon_fU:
Inženjeri su imali sličnu ideju :icon_lol:
:icon_jook::drink::icon_pidu: kad se rodila ideja i dok su razvijali projekt :icon_fU:Sličnu ? :icon_fU:
... jer inače nemreš koristiti kardanskroz donja kuka, tj najniži položaj kak morem staviti kuku.
dal neko bere s universalom ili štoreom di kopcate berac, ima neko donja kuka ko na imt-u ili sam postojeca kuka u skroz donjem polozaju
Evo ti moje kombinacije :icon_super:
Da to je tornado 40 eol. Nisam brao sa DF-om niti cu ikad i brat sa njime,em nije okretan ko universal odma vise i goriva potrosi,ai universal se igra sa beracem,nema potrebe ga tjerat sa traktorom 85ks
Pametno....Sječam se da je kod nas 2010 god bila jako mokra jesen,tatu je cjelo vrijeme šlepao lik sa 558 jer smo mu uslužno brali kukuruz,a onda je morao doč i zetor 6340 koji je vadio prvo 558 a onda jedva tatu sa universalom.
Za df-a se neče nikad kočat berač,neznam ako bi pasao za branje ak bi paso za između redova tj ako nebi bio preširok,ako nebi morali zakretat rudu za kopčanje a onda bi odma bio problem za kipanje.
Ai nije mi sila trgat stroj,ak če trebat lako se pošlepam,a ako nejde brat onda nejde.
Sječam se da je kod nas 2010 god bila jako mokra jesen,tatu je cjelo vrijeme šlepao lik sa 558 jer smo mu uslužno brali kukuruz,a onda je morao doč i zetor 6340 koji je vadio prvo 558 a onda jedva tatu sa universalom.
Za df-a se neče nikad kočat berač,neznam ako bi pasao za branje ak bi paso za između redova tj ako nebi bio preširok,ako nebi morali zakretat rudu za kopčanje a onda bi odma bio problem za kipanje.
Ai nije mi sila trgat stroj,ak če trebat lako se pošlepam,a ako nejde brat onda nejde.
Da nije to ovakav tip berača samo postavljen na osovinu
http://img543.imageshack.us/img543/8886/07112011002.jpg