lisičetina...ček da ti pregrize najlon sa strane, za potpunu potvrdu...:
I kod mene suša udarila clap):
Lubenice čekaju u plasteniku jer kiša ne može da stane kako bih pofrejzao i postavio foliju, a taman su za van. Prvu turu mi divlje svinje i srne gaze, grizu kap po kap :fiery:
Nekako mi je suša draža moram priznati :biggrin: ipak je mogu nekako kontrolirati.
Uh kod mene 120 litara palo ovaj mjesec. Kad bi sutra stala kiša imao bi zalihu vode do sredine lipnja. Pošto neće stati kiša još 7 dana biti će zalihe o ho ho Inaće jučer nikla lubenica i dinja iz direktne sjetve. Sad kad skuži gdje je došla odmah će odustati
Čitao sam. Kažem da vrijeme ovisi o broju preleta nisko tarifnih kompanija, UNa i ostalih Chemical Trails ugovrnika sa preklapanjem paljenja HARPA. To je tako i drukčije 100% nije. Majka priroda je odavno otišla u mirovinu. Ako englezi kažu da je tako onda će tako biti. Ukoliko ja budem češće slikao chemical trailse onda 100% sigurno će biti drukčije. Mada zadnja tura chemical trailsa je bacila grinju i bakterioze sa vlažnim oblacima. Užas što rade, ali eto... Tko prije shvati tim mu se lakše nositi sa zaštitom. Poz
Supporters of this conspiracy theory speculate that the purpose of the chemical release may be for solar radiation management, psychological manipulation, population control,[1] weather control,[3] or biological warfare/chemical warfare and that these trails are causing respiratory illnesses and other health problems.[8][9]
Čitao sam. Kažem da vrijeme ovisi o broju preleta nisko tarifnih kompanija, UNa i ostalih Chemical Trails ugovrnika sa preklapanjem paljenja HARPA. To je tako i drukčije 100% nije. Majka priroda je odavno otišla u mirovinu. Ako englezi kažu da je tako onda će tako biti. Ukoliko ja budem češće slikao chemical trailse onda 100% sigurno će biti drukčije. Mada zadnja tura chemical trailsa je bacila grinju i bakterioze sa vlažnim oblacima. Užas što rade, ali eto... Tko prije shvati tim mu se lakše nositi sa zaštitom. Poz
Molim sve prisutne jer znaju što o legalizaciji bunara za navodnjavanje?
Ova drž. tijela HR vode nikakvog odgovora i ne znaju ništa o tome!