Bobostar,ja sam se samo malo našalila,mislila sam ne nešto od ranije,isto ništa strašnoga.Već sam ti jednom rekla da te cijenim kao stručnjaka i pročitam svaki tvoj savjet,i tu se nema više što reći.:icon_razz:
Razmišljam ja o nekim mogučnostima prskanja u plasteniku iz zraka,sve smo stariji,nama rajčica ide na visinu 320 prije nego se prvi puta spušta,a kasnije dođe još jednom na tu visinu,to je jedna cijela šuma,i teško je raditi zaštitu leđnim atomizetom.Na sustv kpk ne bih željela ići, u plasteniku kiša ne ispire zemlju,a nakon jedanaest godina u njoj već ima svašta. I od fungiorganizama i od pesticida..A možda bi čak i bilo bolje,recimo,imidakloprid,on fino ide knk,a štiti biljku i od bijele noge iako je insekticid,pa bi onda u tlu u datom momentu bio i poželjan.Ako ne šteti nečemu drugome,a tu su onda i rezuidi.Ili recimo kaptan,kada već zaljevamo presadnice u rastu,zašto ne bi išao i knk u vegetaciji.Ali ne znam šta se dugoročno u tlu onda događa,pa bih ja radije zračno.Eto,ako želiš,možeš mi nešto i o ovome reći. A poslušati ću ja svaku ideju o zračnom prskanju,posložiti si malo,tko zna,možda više glava iskemija nešto pametnoga,a jednostavnoga,a onda na kraju i ostvarivoga.Najlakše je uzeti iz đepa paru i platiti koliko tko traži.