Evo mene... Da odgovorim svima redom...
Znak je ostao citav jer je tezak oko 1kg... Cika mato ga je drzao u ruci i zacudio se i on koliko je masivan... Tanjur ga je na jednom mjestu malo zahvatio, al nista strasno...
Gledao sam u rikverc i vozio naprijed, dobro pa je maska pukla nego da sam malo lijevo otisao pa rasjekao obadvije prednje gume na tanjurace... Tek bi to bio sou...
Maska u bosni (samo plastika) kosta 60KM, sto znaci oko 250Kn. To sam pitao jos davno prije, jer sam ju polomio kad sam brao kukuruze ali ju igrom slucaja nisam narucio i kupio... sad bi to bila nova maska polomljena i tek bi mi onda bilo zao. Sad sam i jedan far polomio, drugome su nosaci popucali, tako da i farove kupiti moram. Zvao sam u jednu lokalnu trgovinu maloprije i sutra ujutro ce mi znati reci cjenu, tako da znam da li da zovem u bosnu i narucujem ili cu kupiti ovdje...
Da, iza traktora je asfaltna cesta
A gume su naopako okrenute jer se puno puno manje trose, u sumi se traktor bolje zaustavlja na nizbrdici, jer guma na ovaj nacin ne nakuplja zamlju u sebe, nego ju izguruje van, u sumi mi pomaze jako puno pri voznji u rikverc a koliko malom traktoru prednja vuca moze pomoci gume mogu biti okrenute kako god... Ovako mi se bolje pokazalo jer puno se po asfaltu vozim, a ove gume su jako jako mekane, pa ono, dok ne kupim neke bolje "s markom" ove ce biti naopako namontirane.
Ne pregrijava se on niti najmanje... Ima dobar hladnjak i jos bolji ventilator
A sto se alkohola tice, pio sam svoj najveci porok "Sok od kole" i cini mi se da me onaj CO2 smutio
Nadam se da sam svima odgovorio na pitanja...