Vec sam o tome pisao...
Naime, gume koje sam dobio na traktoru su vrlo vrlo mekane i jako se brzo trose... Vidjevsi nizozemce kako mahom okrecu prednje gume naopako na fendtovima, i slicnim ozbiljnijim traktorima, pitao sam na FARMPHOTO forumu zasto to rade. Austrijanci su odgovorili da se kod njih to radi zbog boljih manevarskih sposobnosti s prednjim utovarivacem i po brdima, dok su ljudi koji imaju puno transporta objasnili da se gume tako dosta manje trose. Ljudi koji imaju i brda i prednje utovarivace obavezno okrecu gume, jer utovarivac dosta stisce prednje gume. Posto su se moje prednje gume u 350 radnih sati potrosile do pola, odlucio sam se isprobati njihovu teoriju, i vidi vraga, zbilja se manje trose...
Da sam ih ostavio onako, vec bi bile do platna, a traktor se dosta vozi po asflatu. Po blatu ne radim nista, a u normalnim uvjetima prednja vuca radi jednako kao sto bi i radila s normalno okrenutim gumama.
Mislio sam da je kriva geometrija prednjeg mosta, ali takav prednji most iam i torpedo 55 i rakovica 65 i niko nema problema s pojacanom potrosnjom prednjih guma, al problem kod IMT-a je taj sto IMT ima prednje felge jako masivno napravljene te u njima utege koji se ne mogu izvaditi, jer su sastavni dio felge. Torpedo i rakovica imaju utege naprijed, i po potrebi se skidaju, dok ja ne mogu svoje prednje utege skidati...
Isprva mi je to bilo ruzno vidjeti na nekom fendtu, a na mom traktoru pogotovo, sad sam uvidio da je to dobra stvar, iako mi se svi u mom kraju sprdaju, i svi govore da i zadnje zamjenim...
Ne znam zasto je to ljudima toliko cudno, i svi bi prije kupovali gume i drzali ih normalno, nego ih ovako imali... Meni niti najmanje ne smeta, jer se potrosnja na ocigled smanjila.
Iduce prednje gume 100% idu radijalne, i okrecem ih normalno, a zadnje kakve budu, bilo kakve su bolje od ovih sto sad imam...