branko kaže:
Pa dobro, nije baš Neuss, no to mu je djeda :lol:
Znal sam da ti bu drag (isto kak su meni talijanski strojevi).
branko kaže:
ZJ kaže:Pa dobro, nije baš Neuss, no to mu je djeda :lol:
Znal sam da ti bu drag (isto kak su meni talijanski strojevi).
ZJ kaže:
suljos kaže:ZJ kaže:
Jucer sam na Pampasu razgovarao sa prodavace svezi tog traktora,na sajmu je bio 95,razlika je sto 80tka nema turbo,ima dvanaestice umjesto trinaestica guma zadnje gume,kardam samo sa jedmo brzinom i to je to.
bajki kaže:Frendu je u četvrtak na CASE JX 1075N (vinogradarski traktor) izgorjela kompletna instalacija preko noći. Čovjek izađe u 4 ujutro van i vidi da traktor gori. Uspio je ugasiti vatru, uglavnom šteta je cca 20000 kn. Traktoru je izašla garancija i zastupnik ne priznaje nikakvu krivicu. A baš je islio kako je kupio dobar traktor i da neće imati problema barem 10 godina, a ono sra.. već treću godinu.
bajki kaže:Frendu je u četvrtak na CASE JX 1075N (vinogradarski traktor) izgorjela kompletna instalacija preko noći. Čovjek izađe u 4 ujutro van i vidi da traktor gori. Uspio je ugasiti vatru, uglavnom šteta je cca 20000 kn. Traktoru je izašla garancija i zastupnik ne priznaje nikakvu krivicu. A baš je islio kako je kupio dobar traktor i da neće imati problema barem 10 godina, a ono sra.. već treću godinu.
Ratarko kaže:bajki kaže:Frendu je u četvrtak na CASE JX 1075N (vinogradarski traktor) izgorjela kompletna instalacija preko noći. Čovjek izađe u 4 ujutro van i vidi da traktor gori. Uspio je ugasiti vatru, uglavnom šteta je cca 20000 kn. Traktoru je izašla garancija i zastupnik ne priznaje nikakvu krivicu. A baš je islio kako je kupio dobar traktor i da neće imati problema barem 10 godina, a ono sra.. već treću godinu.
Joj koji peh
Da mi izgori neki stroj...majko moja...bilo bi mi krivo do neba .
A i ta garancija je BITCH , zar ne bi trebala biti jedno 5 godina na takve gluposti ?
Kao da je čovjek namjerno zapalio traktor i onda ga žurio gasiti :scratch