Z
zbjelis
Guest
Ja imam New Hollanda TD 5040 88KS, a postoji i TD 5050 95KS, a to je potpuno isti traktor samo druge boje a i nešto jeftiniji. Nema elektronike i dođe 25-26000 Eura + PDV.
phoenixfendt kaže:i da cujem vas ako ste zadovoljni sa case ih jx 95 koje su mu mane i vrline?dali u standardnoj opremi ide klima predni tegovi blatobrani a sta se doplacuje ko dodatna oprema...ja bi kupio case jx95 pa bi zeleo sto vise znati o njumu i da cujem kakva su vasa iskustva sa ovim traktorima?kakav im je motor i menjac jel ima dobar raspored brzina,jel se pali i gasi na kljuc kao auto i dali ima vazdusno sediste?
phoenixfendt kaže:jeste zetor proxima plus 8541 kosta oko 40000evra sa pdvom a i nema ih bas puno kao sto ima case ih traktora oko 300komada vec u srbiji pa i ja mislim da je case jx95 najbolji izbor sto se tice cena kvalitet i svi su zadovoljni sa njima, traktor jako malo trosi samo 201kw/g a dobro vuce i svi ga hvale i kad bi ja birao case jx 95 odabrao bi verziju sa boljim menjacem 20x12 sa brzinom do 40km/h
phoenixfendt kaže:ja neznam koji traktor da kupim dvoumim se izmedju novog case jx 95 ili polovnog 1056xl 105ks iz 90te godine pa sta mi predlazete jer nov kosta oko 35000evra a polovan oko 14000evra sa 8000sati ali traktor je odlican ako ga je vlasnik cuvao i odrzavao ali neznam sada sta je bolje dali novog ili polovnog uzeti?sta vi mislite?[