phoenixfendt kaže:dali neko zna gde se stavlja vazdusni KOMPRESOR na traktor CASE IH JX 95 sa motorom iveko 3,9l
posto traktor ima i klimu prostor pod haubom je dosta mali te me zanima s koje strane leve ili desne se stavlja kompresor i dali on ide na kais ili na direktan pogon?sta mislite,ja planiram ugraditi kompreso rmi nije mi jasno gde se on stavlja??
seljak03 kaže:phoenixfendt kaže:dali neko zna gde se stavlja vazdusni KOMPRESOR na traktor CASE IH JX 95 sa motorom iveko 3,9l
posto traktor ima i klimu prostor pod haubom je dosta mali te me zanima s koje strane leve ili desne se stavlja kompresor i dali on ide na kais ili na direktan pogon?sta mislite,ja planiram ugraditi kompreso rmi nije mi jasno gde se on stavlja??
Sam kompresor se stavlja sa lijeve strane gledano iz kabine dok rezervar za zrak ide sa desne strane iza desnih stepenica. Ovo ne mora da bude tako jer ovisi od godine proizvodnje traktora i proizvođača zračne instalacije tako da boca (rezervar) može biti i oko bočnih reduktora iliti šunki. Cijena u RH je cca 2300 € sa montažom (prošli tjedan sam se raspitivao za instalaciju pa su mi serviseri objasnili).