ja nemam jx 90 nego jx 95 i dobro se pokazao on je 2008god. i kupio sam ga ove godine na sajmu i ima svega 6 meseci.
iako je ceo traktor pravljen u turskoj to je sve dobro napravljeno kao da ga je pravio italijan ili svaba...
prvi traktori kejs koji su pravljeni od 2004 do 2007 su imali motore iveko 3,9l italijanske i sa plocicama made in italy i menjace koji idu 40,i siromasnu standardnu opremu.
ali posle 2008g motori su pravljeni u turskoj i nose oznaku turk traktor ali to su isti ti motori iveko 3,9l koji su pravljeni i u italiji,i razlika je samo u plocicama,a kvalitet isti tako da ja u to nesumljam i motor na mom kejsu je izuzetno jak i pouzdan i netrosi ni gram ulja dok mu je potrosnja goriva u proseku 10lit/sat pri oranju,a zvuk ima perfektan. :mrgreen:
kao sto sam rekao moj kejs jx95 je 2008g i ima bogatu opremu kao sto je dodatni rezervoar za gorivo sa desne strane(90l s leve i 30l s desne = 120lit),4zadnja reflektora,gramer sediste,klima,tegovi,4 izvoda hidraulike,klizna poteznica made in germany,i jedino sto sam doplatio je rotaciono svetlo i radio sa sd plyerom.
jedino sto nisam uzeo je kompresor koji kod nas kosta jos oko 2000evra ali nisam ga uzeo jer mi za sad netreba a kasnije ako zatreba stavicu i kompresor i traktor ce biti kompletan.
na mom kejsu jx95 je menjac koji ide 30km/h,motor 95ks,jaka hidraulika i dobre vucne sposobnosti.
ja sam za sada zadovoljan i videcu kako ce se pokazati.
evo i par slika