• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CASE

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Može i to, odakle si? problem su propusnice...

Može i nekoliko slika pluga?

Marko355

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,608

Isto ovakav. Visina 65 cm, razmak između brazdi 95 cm, 12 coli.

Ako te zanima javi se u PP, tema je Case...

Ja sam kod Županje, a propusnice su ukinute.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,291
Ja bil sad na tehničkome, pa došel iza mene neki case, reko da poslikam, pa se malo pospominamo i tak ja velim kak imam raketu, i sad pa da dobar je traktor ali nije baš za sve, reko stari priznaj da ti žal kaj ga nemaš😂
Ima ga veli, e onda znaš kaje raketa.

Jer sam mislil da bu rekel možda da se menjamo ključ za ključ, a zna da nemre dobit raketu bez doplate.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,291
Kakve gluposti ja drobim? Pa sigurno nebi mogel dobit raketu samo tak🤭
A došel je jer ide odma orat, pa nebu sad sim pa tam, pa kapči plug, da ima raketu došel bi go gospon čovek, u odjelu čak. 😉Ovo neki veliki plug mi se čini, taj niš s takvim traktorom nemre zaslužit, prebrzo je gotov, evo opet raketa dolazi do izražaja, da ju ima polako i dugo delaš snjom i naplatiš kak spada. 👌

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,573
A to kaj je došel s plugom, pisali su ljudi negdi da često kapče neki priključak za traktor dok idu recimo na tehnički jer su znali dobit kaznu kaj se voze s praznim traktorom na plavcu... A sad baš da je blatni plug prikladan za takvu egzibiciju 🤷‍♂️
A to pak da ne valja dok su plug i traktor preveliki nisam čuo, ko voli polako i sigurno samo nek maže, ja ću odradit na vrijeme pa ga gledat kroz prozor po malo kak se brazde okreću. :D

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,513
Nebi se baš složil... Nije baš ni svaka raketa ista jer sam ih imao i koristim ih više, al' ovaj kaj imam je živčanoća na kvadrat.

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
686
Ja sam išao prije dvije godine sa traktorom i malčerom na registraciju pa sam ga prije pregleda otkapčio sastrane, pa mi je ovaj koji je pregledavao rekao da ne trebam i da čemu sam otkapčivao malčer, da ništa ne smeta. A išao sam sa njim jer sam imao u blizini nešto za malčati.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
A to kaj je došel s plugom, pisali su ljudi negdi da često kapče neki priključak za traktor dok idu recimo na tehnički jer su znali dobit kaznu kaj se voze s praznim traktorom na plavcu... A sad baš da je blatni plug prikladan za takvu egzibiciju 🤷‍♂️
A to pak da ne valja dok su plug i traktor preveliki nisam čuo, ko voli polako i sigurno samo nek maže, ja ću odradit na vrijeme pa ga gledat kroz prozor po malo kak se brazde okreću. :D
To je pak žešča glupost da dobiš kaznu ak se voziš solo traktorom na plavu.
A pusti ove penzionere,oni bi sve polako i sigurno 😎

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,513
Žešća glupost, ali bilo je slučajeva, pogotovo ovi koji su si u šumu išli po drva.

Najnoviji postovi

Na vrh