Jel znaš možda cijenu po komadu? to mi je x4. E tako brzo druka da ne mogu uopće na fino podesiti kosinu malčera....Ima prigušnice za kupiti koju štelaš, montira se između crijeva i priključnice, to ja imam na svom malčeru.
Jel znaš možda cijenu po komadu? to mi je x4. E tako brzo druka da ne mogu uopće na fino podesiti kosinu malčera....Ima prigušnice za kupiti koju štelaš, montira se između crijeva i priključnice, to ja imam na svom malčeru.
Budem, evo iza posla skočim kod starci...Vode iza di su uštekani šlaufi sa malčera.. to poslikaj
Da, sam JD (bar su staril koristili "closed center" hidrauliku (varijabilna pumpa s konstantnim tlakom ) a većina drugih traktora koristi "open center" hidrauliku sa stalnim protokom.Kod mene na JD šljaka sve kud kod spojio, na koji god par i svejedno je jel u gornju ili donju rupu. Kak je kod drugih, ne znam.
Spuštanje je trajalo 20 sekundi, a to je vječnost kad iberdruk zuji.Ja sam na Štoreu gasil motor da soustim bunker od berača ...
Kaj to znaci da sad svako okretanje pluga trebam gasiti traktor? Imam jednoradni cilindar i federe... Ma ne pada mi na pamet