• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cisterne

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,488
Toliko je tanka,a nigdje nije pustila,da ju pumpa prilikom pumpanja tekućine skuplja,a prilikom ispumpavanja ju širi kao balon 🎈,pa sam htio vidjeti koliko bi me došla izrada same bačve,jer ovo sve drugo imam.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,469
Pitaj u Tehnixu, ako još hoće raditi na malo Meni su radili posudu fi1250x2000 (oko 2t lit), od 4mm lima.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Tehnix je nama radil samo dance. Ostalo smo u firmi de delam. Još 2009 godine.
Al uslužno to ne bi radili, to je kak za zaposlenike..
Mi smo koristili 6mm lim.. 💪

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,488
Ajd neka Vasa procjena neovisno koja firma,koliko bi koštala cisterna cca3200l sa pripremom za osovinu i rudu debljine lima 4 ili 6 mm.
Slobodno recite, kad saznam budem objavio i što sam riješio.

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,469
Navtvojem bi mjestu potražili rabljeni spremnik za UNP. Imaš ih raznih, a meso im je 10-tak mm.
Ovo je jeftino, pa makar ga skratil…

MadFarmBoy

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2020
Poruka
217
Ajd neka Vasa procjena neovisno koja firma,koliko bi koštala cisterna cca3200l sa pripremom za osovinu i rudu debljine lima 4 ili 6 mm.
Slobodno recite, kad saznam budem objavio i što sam riješio.
Mi smo se raspitivali pred koju godinu za bačvu od 2500l. Ne mogu se sjetiti firme i koja debljina lima... no cifra je bila oko 2000€. Odustali smo od toga.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,778
Dno neznam ko bi mogel napraviti, a lim može izrolati skoro svatko.
Radil je kolega prije par godina i rekel je da bolje da je drugu kupil kolko ga je koštalo.
Ovo 10mm je vrh, samo kaj onda treba i makinu pojačati.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,488
Neznam, moram dobro sagledati situaciju,ali priznajem jako me je izbacilo iz takta.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,809
Navtvojem bi mjestu potražili rabljeni spremnik za UNP. Imaš ih raznih, a meso im je 10-tak mm.
Ovo je jeftino, pa makar ga skratil…
5000 litara je 7 mm debljina.

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh